Ta't lugnt, onge!

Sommaren är tillbaka! 
Så inte fick jag nog av två härliga ridturer i morse inte, utan efter skolan då MellanMyra följde med MyrKompis hem så pep LillMyra och jag raka vägen ner till hästarna. Borstade, fixade, donade och fnittrade som två småflickor innan vi så kom iväg. 
En lugn och mysig tur var vad jag såg fram emot, men så hade jag också glömt (läs förträngt) att jag hade med yrvädret LillMyra att göra. Vi skulle trava mest hela tiden. Och hon var lite småsur över att vi inte hittade nånstans där vi kunde hoppa. 
Hoppa! Jag tycker minsann att hon kan lära sig trava och galoppera lite bättre först. Och viktigast av allt: hitta bromsen! 
Iväg bar det iaf, i väldig trav, och hon sken ikapp med solen där hon for fram. 

När vi skulle ducka och sicksacka oss under och emellan ett par träd utmed stenmuren, så blev det dock lite väl mycket att hålla reda på för en liten Myra, och hon styrde i virrvarret den fogliga Fru Silversvart rakt in i Herr Fux. 
Herr Fux, som i sin tur snällt tog ett par steg åt sidan... Och således klämde fast mitt arma knä emellan sin tjocka mage och stenmuren. 
Aj, säger jag bara. 
Ajsåinihelveteaj! 

Det skrapade inte upp så mycket, men det börjar bli svullet nu. Och blått. 
Fint som bara den. 

Och jag är sååå lycklig... 


Sagt och Tyckt
Postat av: Liselott

ouff Det där lät inte skönt för fem öre, stackare. Jag hoppas att du inte blir klämd nästa gång och att ditt knä blir bättre. (ja det lär väl bli lila efter den blå färgen misstänker jag som blåmärken tenderar att bli ibland).



Man måste lära sig att krypa innan man går heter det va, eller hur? Tänkte på din dotter där. Ivrig att börja hoppa. fnissar



Got to go!

Torsdagskramar Liselott

Postat av: Stef

Smmmmiiidigt Myra...skyll på LillMyra dessutom, erkänn...ditt knä var helt enkelt i vägen...men blåmärken är snyggt ibland...du kan ju alltid försöka matcha det med en snygg kjol ;)



Kramisar

2008-10-09 @ 09:04:58
URL: http://www.groovinatmiami.blogspot.com
Postat av: Kim M

Drama!

Detta eviga drama!

Tur att blått är flott.

Snart är det lila och det är ju ännu snyggare!

2008-10-09 @ 09:51:36
URL: http://kimmilrell.se
Postat av: Myra

Liselittan: Inte ett dugg skönt. Jag svor så LillMyra blev alldeles stum stackarn. 'Sådär får man inte säga, mamma' fick hon ur sig efter en stund. 'Nä, just det. Det får man inte' svarade jag. :P



Stef: Bah. Du brås på din mor. Jag tycker inte om henne heller!! :D



Kim M: haha. Vad vore vardagen utan lite äventyr!?

2008-10-09 @ 13:48:18
URL: http://myrasmysterier.blogg.se/
Postat av: Malde

Du kommer att sakna dina knän den dagen de inte längre fungerar... Så lyder en textrad i en låt där texten pratas fram. Fråga mig inte vad den heter, för det kommer inte mitt teflonminne ihåg ;-)



Ta hand om knät nu så det blir riktigt bra! Bättre än nytt vill jag att det ska bli.

2008-10-09 @ 23:17:28
URL: http://maldes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback