Filmtajm

Nä, Märtagreta. Maken slirar inte runt med enbart bilen. Då hade han flinat med hela ansiktet! Det kan jag lova. Och hästarna hade fått knata runt i lera upp till knäna...
Det syns knappt på bilden, men vi har hängt ett stort galler på släp, vilket effektivt förstör de mesta chanserna till lekstuga. Även om han ibland 'tar ut svängarna' lite. :)
Kanske syns det bättre här:


Och såhär tyckte hästarna om sin nyharvade fina hage:

'Maaaaaaaaaaat!!'

Precis som vanligt, alltså...

Sagt och Tyckt
Postat av: Jules

Hihihi

Om ni vill så får ni låna an av våra traktorer...:D Ba komma å hämta.

BTW - jag kommer inte iiiii-n; du vet nog va jag menar. sjunger så där fiiiii-nt

Nu gör jag helg och åker till "farmen" och lattjar med fåren & vovvarna men hästarna aktar jag mig för - ty en av de är nysnöpt - och tja han har ganska ont enligt svärfar...så jag håller mig undan. Inte lönt att reta upp nån stackare.Tur svärfar har bra hand med djuren.

Kramisar

Postat av: Märtagreta

Alltså, traktorn... jag måste lägga ut lite traktorbilder på min blogg... här heter de Fergesson, John Deere, intifasen heter de Cherokee eller vad det nu var, det är ju en bil ju!

2008-10-10 @ 20:25:09
URL: http://islanddragon.wordpress.com
Postat av: Alina

Hejhopp! Kikar in:) Hoppas du får en trevlig fredagkväll!

2008-10-10 @ 20:31:57
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: PiaLia

Hahaah! JA man kan ju verkligen undra vem som är lyckligast!!! Maken, eller hästarna! Haha! Eller hunden, innan någon kallar tillbaka den stackarn som vill dra en repa på grönbetet!!!

2008-10-12 @ 11:52:49

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback