Ditt dumma fanskap!

Precis hemkommen från kvällsrundan med hundarna, via affären. Jag är så arg så jag skakar. Dumma djävla idioter det finns.

Kommer ut från affären med två tunga matkassar. Knyter loss hundarna och ger Prinsessan till MellanMyra och Fulen till LillMyra, så jag slipper trassla koppel i kassar, och så går vi i samlad trupp hemåt.
Bakifrån kommer det ifatt en gubbfan med sin hund, som är spänd som en fiolsträng och blicken fokuserad på Fulen, som går med LillMyra precis bakom mig.
Varken Fulen eller LillMyra hinner reagera innan den andra hunden flyger på. Jag ser i ögonvrån sekunden innan det smäller och hinner ryta i ända ifrån tårna, men det enda som händer av det är att LillMyra blir paralyserad och att Fulen lägger sig ner. Gubbfan's hund skiter ju i mig. Och gubbfan också, för den delen. Han står bara och glor. Idiotdjävel.

Och innan jag kastat ifrån mig påsar och tagit de två stegen fram för att flytta undan min älskade LillMyra och grabba tag i hundarna så har ju Fulen av ren försvarsinstinkt kommit på fötter och håller på att ge igen. Och från andra håller kommer Prinsessan rusande, med MellanMyra fladdrande som en vante i vinden, för att 'hjälpa till'. Henne fick jag dock stopp på innan hon hann fram genom att ryta i ett SITT som fick henne att ducka.

Jag lovar er. Hundslagsmål i sig, är ingen vacker syn, och att sen ha sin egna unge mitt i smeten, gör det inte till det bättre precis.

Det hela utspelade sig inte mer än några sekunder, men jag han få upp en rätt bra puls, kan man säga. Och gubbaset fick sig en avhyvling så han kommer gråta sig till sömns i en vecka. Minst. Fy FAAN, så arg jag var.
Mest för att jag hann bli så rädd, såklart, men ändå. Jag hade blivit arg även om inte LillMyra stod i skottlinjen, för man göör inte så!
Man smyger inte ifatt andra hundar bakifrån när man har en hund som muckar gräl innan den ens har kommit fram. Nån måtta får det väl fan vara. Och när ett BARN håller i kopplet! Djävla idiot!

Nu finns det säkert någon som tänker att jag var oansvarig som lät SmåMyrorna hålla hundarna. SmåMyrorna är för unga och för små, och hundarna är för stora och starka. Absolut. Men guess why de håller sig precis runt fötterna på mig då?
Ja, just det. För att det fortfarande är jag som har koll på hundarna, även om det nu inte är mina händer som håller kopplena.
Och jag hade koll. Både på Prinsessan och Fulen. Prinsessan blandade sig aldrig i slagsmålet, hon tvärstannade direkt, så fort jag sa åt henne, och Fulen också men då den andra hunden inte hade en tanke på att sluta så var han ju tvungen att resa sig igen. Kunde ju inte gärna ligga där och bli tuggad på.

Nu har jag svurit, både på gubbfan och på bloggen, så det räcker ett bra tag framöver. Ska jag sätta mig i soffan med mina underbara ungar och titta på Britan's got talent.

Och lugna ner mig.

Sagt och Tyckt
Postat av: MissyElliot

Håller på dig!
Så får maninte göra. Har man en hund så ska man ha koll på den. Inte som den gubben verkade ha. Jag hade också blivit rasande arg.
:-)
Hoppas att både du och tjejerna är ok!
kramiz

Postat av: Liselott

Såna människor som gubbfan borde inte ha djur överhuvudtaget. Du gjorde rätt i som gav honom en rejäl avhyvling. Hoppas att han blir sängvätare för resten av sitt liv. Eller en lång tid framåt i alla fall.

Du får förklara för MyrTjejerna att det finns tyvärr vissa i den här världen som är idioter. Dom går inte att undgå hur gärna man vill, men att när man väl stöter på idioter så måste man säga ifrån.

Precis som du gjorde.

Kram på er alla
Liselott

2008-05-03 @ 22:16:26
URL: http://measiwannabe.blogspot.com/
Postat av: Sabina

MEN herrejösses, vad höll idioten på med??? Vilken gubbjävel, säkert en riktig jävla surgubbe som inte har något annat för sig än att skrämma mammor som låter sina barn hålla hunden.
FY för sjutton.
Jag håller på dig ja, tur du skällde ut han efter noter.
Kram

2008-05-03 @ 22:22:33
URL: http://grewe.blogspot.com
Postat av: Anonym

Bra att du skällde ut han,han verkar ju inte riktigt klok. Att han inte byte sida av gatan med hunden. Bra att det gick bra med barnén. Ha en fortsatt trevlig helg.

2008-05-03 @ 22:27:10
Postat av: Jenny

Ser att du rattade till stavfelet ;)

Ge Fulen en puss fran mig, stackarn. Och nar jag kommer nasta gang sa letar vi upp gubbdjaveln och smyger pa honom bakifran och sedan klubbar vi ner honom. Eller stanger in honom i ett rum med N i tre veckor. Moahaha.

Och om det nu skulle finnas nagon som tvivlar pa att Prinsessan och Fulen dansar efter Myras pipa, sa lagg av med det. Nar Myra sager sitt, sa sitter aven jag. Vilket forklarar varfor jag inte jobbar sa mycket.

Skont att du fick ut lite ilska min van.

Kram!

2008-05-04 @ 00:42:34
URL: http://jennythenanny.blogspot.com
Postat av: Mira

Vissa borde då inte få ha hund!!!! Fy fan vilka idioter det finns!
Hoppas han fick sig en tankeställare nu efter din avhyling!
You go girl!!!

By the way! Long time no see!

Stor kram!!!

//Mira

2008-05-04 @ 11:10:50
URL: http://metrobloggen.se/husfrun
Postat av: linda

Fy FAN vilken idiot! Skont att ingen blev skadad "pa riktigt" i alla fall.. usch, stora hundar ar det varsta jag vet. Det finns idioter i Sverige ocksa; en av dem sag min radsla och skrek "ta henne" till sin hund. Jag var 12 ar da, hundern var stor som ett hus och borjade sjalvklart jaga mig. jag sprang, snubblade i snon och tankte "nu dor jag" (dramaqueen redan som liten!)... och det vetefan vad som skulle ha hant om inte grannkvinnan kom och hjalpte mig. Idioter finns det for manga av!

Angaende din kommentar i min blogg; sa gammal ar du val inte? :)

2008-05-04 @ 12:20:21
URL: http://angelinside.blogg.se
Postat av: Malde

Kan inte annat än hålla med alla övriga kommentarer! Hoppas att SmåMyrorna, hundarna och Myra har hämtat sig ordentligt! Kramar till alla i MyrFamiljen, tvåbenta och fyrbenta!

2008-05-04 @ 14:08:50
URL: http://maldes.blogg.se
Postat av: Evelyn, i hemmet

Snart!
Jag tar din före min ;)
Ursäkta att det tar sån tid. Jag tappar bara grepper om hela världen ibland, och då sitter jag sällan vid datorn :S Ja, du vet hur det är att leva ibland ;)
Kram, kram!

2008-05-04 @ 16:25:07
URL: http://ihemmet.blogg.se
Postat av: Linda (Nässjö)

men herregud!! Hur gick det med stackars små myrorna???

Vilket jävla as...!!

hoppas ni alla har de gôtt!

kraaam

2008-05-04 @ 16:42:52
Postat av: myrmormor

Jag minns min fasa när du dök in ett slagsmål mellan tre rabiata schäfertikar !!! Och jag minns också hur imponerad jag blev när alla tre sedan låg på marken, tätt intill varandra, och inte vågade röra sig när du var i närheten. Nog har du koll på jyckarna!

2008-05-04 @ 17:17:13
Postat av: Lina

Håller med övriga, vissa borde inte få ha hund.
Har själv varit med om en hund som slet sig och satte sig i strupen på en av mina 3 hundar jag höll i. Jag har nog aldig skrit så högt eller argt i hela mitt liv. Matte var helt oförstående att hennes hund kunde göra så....
Vet precis hur du kände dig...skönt att du kunde ryta ifrån i alla fall.

Vill också säga tack för en skön blogg, den livar upp en grå dag :)

2008-05-04 @ 21:22:20
Postat av: Myra

Missy: Tack. Vi är ok. Inget hann hända direkt, mer än att jag flög i taket. ;)

Liselitt: Hahaha. Sängvätare är bra. Nästan bättre än att gråta sig till sömns. :D
Vi hade tjejsnack på golvet i gästrummet när vi kom hem...

Sabina: Ja, fy faan så arg jag var!

Anonym: Nej, så urbota dum. Jag fattar inte vad han höll på med. Och inte ett ord sa han. Helt tyst. Hela tiden.

Jenny: Ja, hahaha. Jag var lite upprörd då jag skrev. Fort gick det. Men du är snäll du, som pratar singular. Jag hittade fler. :P
Med N i tre veckor!! Haha, det är det bästa! Ho ho ho.
Och du. Skyll inte på mig att du inget jobbar!!! :D

Mira: Loooong time!
Tror tyvärr inte det var så mycket aktivitet där mellan öronen. Men hoppas kan man ju alltid.

Linda: Men hjälp! Du skojar! Folk är sjuka...
Gammal o gammal. Det är dubbelt så länge sedan jag var ' i den åldern' som det var sen du var det. :D

Malde: Vi har hämtat oss. Tack.
Hoppas han INTE har det! ;)

Evelyn: Gulle! Det behöver du inte alls göra!
Och ta den tid du behöver. Har jag klarat mig hittills, så klarar jag väl mig ett tag till. :)

Linda: Det gick bra. De blev rädda precis när det 'small' men sen var de också mest upprörda. Tror de har ärvt sina föräldrars lå-hå-hånga (*visslar*) stubin. :D
Hur HAR ni det!? Det var länge sedan nu.

MyrMormor: hehe. *flash back* Men.... Varför funkar inte Maken likadant??

Lina: Jag klandrar verkligen inte hundarna. Tycker mest det är tråkig. Vad jag inte fattar är att folk är så okunniga vad gäller hundhållning. Visst är det skrämmande!! Vissa borde verkligen inte få ha hund.
Och tack för de orden. Det livar upp ett MyrHjärta. :) Välkommen som kommenterare! :)

2008-05-05 @ 00:21:21
URL: http://myrasmysterier.blogg.se
Postat av: Nilla

Hej
Du vet ju hur jag tycker om hundslagsmål...jag blir galen jag hatar folk som inte klarar av sina hundar de ska inte ha djur..grrrr
Blir fortfarande arg när jag ser donnan som tappade sin hund mot min....må så gott

2008-05-05 @ 09:06:32
URL: http://fnilla.blogg.se
Postat av: Chitza

Man kan inte ha en sån hund och ej heller en sån gubbe!
Fy faaaaan!
Vissa ska baske mig inte ha hund.
Sånt där gör mig så jädrans arg.
Hoppas alt är väl med småmyrorna och vovvarna.
Bamsekramar

2008-05-05 @ 14:08:34
URL: http://lifeaschitza.blogspot.com
Postat av: Queen

Vilken dummig gubbe!

Ibland undrar man varför folk som inte har vett skaffar sig djur?

Hoppas det är bra med er alla!
och jag satte min nästan också när du röt i! ;)

2008-05-05 @ 15:05:31
URL: http://www.naturelllife.blogspot.com/
Postat av: Lix matte

Ååååh!! Såna där människor undrar jag var de kommer ifrån egentligen... Nån grop i ett träsk eller nåt?! Människor utan vett borde absolut inte ha hund, eller djur ens... Blir så trött på oansvariga hundägare. *suckar*

2008-05-15 @ 10:15:02
URL: http://lillelix.wordpress.com

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback