Nattsudd

Igår satt SmåMyrorna och jag uppe till efter midnatt. Vi spelade PS2 och Uno, och tittade på American Idol. Sen kröp vi ner alla tre i dubbelsängen och sov i klunga. Eller ja. Två sov, och den tredje försökte. Men man får ju passa på när MyrPappa är iväg och hans sänghalva är ledig.
Jag var sock som en urvriden disktrasa när jag kämpade mig ur sängen vid kvart över nio idag på morgonen, och det kändes som jag sovit max en kvart.

Så. Iaf.
Idag tänkte jag vara smart.
Det skulle minsann inte bli lika sent ikväll, inte.
Vi käkade middag lite tidigare och jag såg till att vi hamnade runt köksbordet ganska snart efter för det sedvanliga Uno-spelandet.Så fort det hade mörknat så åt vi kvällsmat och sedan förpassade vi oss in i vardagsrummet med chips, godis och film.
Klockan var inte mer än kvart i nio då vi återigen låg och trängdes i dubbelsängen. Lite fnitter var det allt, men det hann inte bli mycket efter nio innan vi sov som stockar alla tre. Min plan hade lyckats!

Inte.

Kvart över tio slog jag upp mina blå igen, och det var lögn i helvete att somna om.
Nu är klockan efter tolv och jag sitter fortfarande i soffan och ugglar.

Jäkla skitplan.
Kommer inte vara ett dugg piggare imorgon.
Snarare tvärtom.

Sagt och Tyckt
Postat av: TomasR

Så, hur gick det nu då?

De små knatade upp av egen maskin och fann dig (snarkande) i soffan i morgonstund? Fulla i bus som de är väckte de dig burdust med en glas kallt vatten i ansiktet?

Eller fann du att gamla huskuren ett glas mjölk hjälpte? Fast för mig brukar en god bok vara ett bättre recept. Läser tills jag känner en gäspning, tecken på att en ny sömncykel är på gång. Släcker och somnar oftast snart.

För - du vet väl att vi normalt har cykler av insomningsperioder. Missar man en av dem kan det dröja en timma eller så innan hjärnan åter är "redo" att sova.

2008-01-20 @ 10:06:48
Postat av: Liselott

Det blir aldrig som man har tänkt sig med sömnen eller hur...man försöker planera in bra så att man ska få bra sömn, men sen vill det sig inte. Antar att du är - även idag - som en urvriden disktrasa *fniss*

Lärt mig min läxa? Går det att lära gamla hundar att sitta? Jomen jag rör inget på min dator, åtminstone inte tar bort något. Datorns papperskorg är snart överfull. *asg!!*

Kramisar L

Postat av: Sabina

Ååååh vilket skit, jag vet precis för jag har sovit typ INGENTING inatt jag heller å är på sädär pissigthumör som bara jag kan bli, toppen för resten av familjen...

Ja vi kan bara hoppas på att det blir bättre i natt..

2008-01-20 @ 15:18:24
URL: http://grewe.blogspot.com
Postat av: evans

Vad jobbigt! Hoppas att du får sova bättre i natt!

2008-01-20 @ 17:48:14
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Plogflickan

Svårt att komma i säng*ler*

2008-01-20 @ 19:24:51
URL: http://plogflickan.blogg.se/
Postat av: netha

Fniss, jag gillar planer, de går alltid i stöpet, men man tror på dem i varje fall varje gång......innan. ;-)
Massor med kramar från mig, inatt skall jag sova i flock.

2008-01-20 @ 20:16:46
URL: http://nethas.blogspot.com/
Postat av: MissyElliot

Jahapp, så var det med planer....
Det är inget man kan styra över, speciellt sömnen är en klurig rackare. Trots att den behövs vid ett klockslag är den helt försvunnen vid nästa. Trots att man VET att man måste sova....

Hoppas att det blir bättre inatt!

2008-01-20 @ 21:13:06
URL: http://MissyElliot.blogg.se
Postat av: Myra

TomasR: Haha Du känner SmåMyrorna, hör jag! ;)
De var faktiskt snälla mot mor sin, och när jag slog upp mina blå var klockar nästan tio på fm och det låg en sån där gullig liten lapp på nattduksbordet igen. :)

Min sömncykel är mer eller mindre konstant. Jag har sällan svår att somna. Kan lägga mig när som helt, var som helst och hur som helst. Jag somnar när jag bestämmer mig för det.
Men ibland slår det bakut av nån anledning, och då blir jag alldeles konfunderad. :D

Liselott: Joo, lite disktrasevarning var det allt. Men jag fick sova länge som satan på morgonen, så jag överlevde dagen. Haha

Jag tömmer inte heller papperskorgen. Sen när burken börjar sega så gnäller jag för Maken och ber honom kolla vad det är som är så tungt. Han suckar djupt och går raka vägen och tömmer papperskorgen. Sen är datorn som ny igen. *harkel*

Sabina: Ja, trötthumöret är fasen inte att leka med! Det som är orättvist är ju att de andra kan gå ifrån och göra annat. En själv får ju dras med sig hela tiden!

Evans: Det fick jag. Så idag är jag pigg igen. Hur pigg man nu kan vara i allt det gråa...

Plogflickan: Svårt som faan, var det! Haha. Välkommen till MyrStacken. :)

Netha: I teorin är alla planer oslagbara. Eller hur! Haha

Missy: Visst är det lurigt, att man kan vara trött så man knappt kan stå på benen vid sju-tiden, och sen efter nio så kommer man in i andra andningen och håller igång till efter midnatt.
Men jag har sällan problem att somna. Går jag och lägger mig så somnar jag inom fem - tio minuter, vad klockan än är.

2008-01-21 @ 12:07:30
URL: http://myrasmysterier.blogg.se

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback