SmåMyror Hjärta Harry Potter

Trots att vi såg den på bio för flera månader sedan så var det den fjärde filmen om Harry Potter som hyrdes igår. SmåMyrorna fullkomligt ääälskar Potter-filmerna. Just nu är den igång för tredje gången sen igår em. Ibland är det skönt att överaktiva SmåMyror sitter still i soffan en sväng.
Och inte tycker de att den är otäck heller. Endast en gång under filmen så kommer det ett 'Iiiiiihhhh' från MellanMyra och filten åker upp över ögonen.
Det är när Harry pussas....

Sagt och Tyckt
Postat av: livsnjutare på aftonbladet

Hej!
Tack för att du tittade in till mig. Usch, och bliskrämd av en polisbil. Bromsade de verkligen inte in när de såg att du red?
För mig är det konstigt att inte hästen blev skrämd, om de kom fort och hade sirener på.
Jasså ni älskar Harry Potter. Jag som har haft en lapp på ett skåp här, med en varning för just de böckerna. Jag vill inte att barnbarnen ska läsa dem. De börjar ju så oskyldigt men ska bli värre för varje bok.Nu har jag inte själv läst dem utan hört vad andra som läst dem varnat för. Det ska vara mycket häxor och demoner i dem, och i så fall är det ju inte så bra för barn, men det är ju vad jag och många med mig tycker.
Men det är mycket som vi föräldrar måste ha koll på förstår jag. Läste en sångtext i går som var fruktansvärd och den går även ut i barnprogrammen.
Den handlar om grov sex och våld.
Jag tycker att detta är fruktansvärt. Men jag hoppas att du inte tar illa upp för att jag skriver detta.
Önskar dig en fortsatt skön helg!
KRAM!

Postat av: MissyElliot

Hrm, kan tala om att det inte bara är småmyror som gillar Harry. Även stora MissyElliotar gör det...
:-)

2007-11-17 @ 19:36:20
URL: http://MissyElliot.blogg.se
Postat av: Kim M

Åh, så skönt. Och vad gör Myrmamma med sin ensamtid? Porrsurfar?

2007-11-18 @ 09:47:02
URL: http://kimmilrell.se
Postat av: Myra

Livsnjutare: Jo, de bromsade in när de såg oss, men då var de redan mer eller mindre precis bakom. Tack o lov gick det bra. Och hästarna är totally priceless vad gäller trygghet.
Jag tror inte alls att Harry Potter är så farligt för barna, sålänge man pratar med dem så de förstår skillnaden på fantasi och verklighet.
Jag kan räkna upp ett antal andra sk barnprogram och serier som är myyycket värre. Inkluderat tecknade serier.
Jag tar inte alls illa upp. Jag håller med dig i mycket. Men i sista änden så kan man inte skydda sina barn från, ursäkta uttrycket, världens all skit, och då tycker jag att det är bättre att man själv som förälder sitter med dem under tex dessa filmer och finns till hands och kan förklara, än att de senare ska 'smygse' dem hos någon annan och riskera att bli skrämda och/eller missförstå dem.
Men det är inte lätt, vad som är rätt och lämpligt.
Jag vet att jag inte alltid gör rätt, och jag hoppas bara att det inte blir för mycket fel...
.
Missy: Haha. Det gäller MyrFöräldrar också. :)
.
Kim: Snuskhummer! Inte porrsurfar jag, jag rider. ;)

2007-11-18 @ 20:23:37
URL: http://myrasmysterier.blogg.se
Postat av: Malde

Malde med familj gillar också Harry Potter... Vi har en läslista i huset när det gäller Harry Potterböckerna:
1) Mamma Malde
2) Dotter
3) Stor son
4) Make/Pappa
5) Liten son
Listan går efter läshastighet, men kan bli något reviderad nu när sista boken kommer på svenska... Mamma Malde har nämligen precis börjat läsa en annan favoritförfattares senaste bok. Elisabeth George, "Innan döden kom". Har lånat den på bibblan och det är begränsad lånetid på den.

2007-11-18 @ 23:37:02
URL: http://maldes.blogg.se
Postat av: Myra

Malde: Ja, Potter är bra, tycker jag. Har dock inte läst böckerna utan enbart sett filmerna. Kanske skulle läsa också... *fundilerar*

2007-11-19 @ 16:18:58
URL: http://myrasmysterier.blogg.se

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback