Personlighet

Och när jag ändå redan sitter vid burken och får tiden att gå, så kan jag ju göra fler tester.
Personlighetstest, tex. Och dela med mig av utlåtandet. 
Här var jag dock tvungen att göra testet två gånger. Det med tanke på att jag är född i Tvillingarnas tecken. För då blir det väl så. Ändå.

Ena resultatet blev såhär:

Myras personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.

Karriärer som skulle kunna passa Myra:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare.

 

Medan det andra blev såhär:

Myras personlighetstyp:

Vänliga, flexibla handlingsmänniskor. Fokuserade på snabba resultat. Lever för stunden. Risktagare som lever på högvarv. Har inget tålamod när saker dras i långbänk. Lojala och moraliska, men med flexibel syn på lagar och regler om så krävs för att få något uträttat. Socialt begåvade och populära.

Karriärer som skulle kunna passa Myra:

Säljare, marknadsförare, poliser, ambulanssjukvårdare, medicintekniker, datatekniker, datasupportanställda, entreprenörer, komiker, rallyförare, brandmän, militärer, revisorer, snickare, hantverkare, lantbrukare, servicepersonal, transportarbetare, väktare.

 

Jag får väl kompromissa. :)

 


Sagt och Tyckt
Postat av: Jules

Dubbel natur!

:D

Du har många strängar på din lyra att välja mellan.

Good!Postat av: Jessie

Kompromissa låter nog bra :D

2008-09-26 @ 16:32:43
URL: http://jessies.wordpress.com
Postat av: b

Och jag skulle ha passat som präst!!!!

2008-09-26 @ 19:06:39
Postat av: Malin (häst)

Jaha så va det det här med fredags-mys.... Detta ska tydligen va jag..Din personlighetstyp: ( min då )Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.Karriärer som skulle kunna passa dig:Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.Förstår inte hur detta passar in med mitt IQ-test....

2008-09-26 @ 22:04:44
Postat av: Malin (häst)

Föresten, är du en sån med personlighetsklyvning, som det så fint heter... Tänkte på dina!! svar.. Ha Ha

2008-09-26 @ 22:08:17
Postat av: Malde

En rellelärare som kör rally! Klockrent! Att jag inte tänkte på det ;-)Jag fick detta resultat:

Din personlighetstyp:Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.Karriärer som skulle kunna passa dig:Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.Jahaja... Jag jobbar med ekonomi, som konsult...Diplomat, ok. Skulle kanske kunna passa en våg som jag, som många gånger väger alternativen för - mot innan jag bestämmer mig ;-)2008-09-27 @ 01:54:00
URL: http://maldes.blogg.se/
Postat av: Jules

Lördagmorgon och testen äro nu gjorda...:)Min personlighetstyp:

Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet.Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, VD:ar, organisationsgrundare, affärsföreståndare, chefer, entreprenörer, domare, advokater, jurister, datakonsulter, universitetslärare, politiker, kreditrådgivare, fackrepresentanter, marknadschefer, banktjänstemän, systemanalytiker, forskare.-ojsan pojsan - detta va lite väl oväntat! Men kul!2008-09-27 @ 07:42:42
URL: http://julesofswe.blogspot.com
Postat av: Jules

Mitt första testresultat var FÖR oväntat och jag kände inte igen mig i riktigt allt. Flera andra tester har ofta visat mig som en "ta dagen som den kommer" och det är ju lite mer jag, så gjorde testet en gång till...Min personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.Karriärer som skulle kunna passa dig:Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.Det här svaret känner jag mer igen mig i. Även om vissa i det första stämmer. Så jag antar att även jag får kompromissa.2008-09-27 @ 07:52:32
URL: http://julesofswe.blogspot.com
Postat av: Iah

Jo du förstår lilla Myra att när man är som jag. Ja, då är man inte som alla andra, ibland kan man tro att jag är det men när man väl kommer närmare eller i alla fall varit med lite längre så ser man att jag är som alla andra i medvind men om man tittar i motvind så kan man se något annat. Ja, vad är det man ser då? Jo, tittar man riktigt noga in i motvind så får man tårar i ögonen och det kan vara så man kan se det som, det kan ju vara rätt. För det är inte som alla andra. Men i slutändan så är jag nog ändå bara lite annorlunda trots allt!(Tänk, jag kanske skulle kunna bli författare?! I så fall ska min första bok heta "Ordbjseri", bara för att jag tycker att om man stoppar in ett a mellan b och j så känns det lite barnsligt. Ska jag skriva en bok? Eller bara fortsätta på meningslösa kommentarer? ;)

2008-09-27 @ 08:51:04
URL: http://mangoolife.blogg.se/
Postat av: Synthloppan

Och sån här är jag... eller?Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.Karriärer som skulle kunna passa dig:Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.2008-09-27 @ 13:17:28
URL: http://synthloppan.blogg.se/
Postat av: Myra

Jules: Hehe. Du skulle bara veeeta....Jessie: Det brukar jag få göra. Vare sig jag vill eller inte. hihiB: HAHAHAHA! Jaa, det hade passat dig bra det!Malin: Hahaha. Men du har ju affärsföreståndare lite inbakat där!! nicka

Personlighetsklyvning!! Jag!? Vi!? Vem!? HAhaha. Klart du vågar vara kaxig när du är på andra sidan vattnet! Hrmpf.

Men jag tycker du ska skola om till tandläkare. Sa jag det? :PMalde: Haha. Köp rallybiiiil! :DJules: Du får inte plocka godbitarna och välja själv hörre!! lolIah: Jag tycker du helt enkelt ska fortsätta med dina kommentarer. Gärna lite mer utförligt. :DSynthloppan: Hehehe. Tja. Stämmer det inte, tycker du? ;)

Men hur fick du in hemmafru! Det vill ju jaaag vara!

2008-09-28 @ 13:32:16
URL: http://myrasmysterier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback