Helloooo?


Just checkin' whatcha doin'.

Sagt och Tyckt
Postat av: Camilla

Kul att du hittade till min blogg. Nu har jag kollat in dig. Toppen med hästbitna människor. Så kan vi skvallra lite mellan oss. Vi hörs snart igen!Camilla

Postat av: Malin (häst)

Sen när började du visa ansiktet på bloggen......Hi Hi! Hoppas allt är bra, Kram!!

2008-11-12 @ 19:27:08
Postat av: Liselott

Vilken rolig bild! fnissarvinkar tillbaks!Här snurrar min värld just nu. Det är som att vara konstant sjösjuk eller gravid...fastän jag inte är gravid alltså. Det går över.Stor kram L

2008-11-12 @ 21:15:47
URL: http://measiwannabe.blogspot.com/
Postat av: Myra

Camilla: Självklart! skvaller är jag med på! :)Malin: Hörredu. Jag tänkte häromdagen på dig. Att det var längesedan jag hörde ifrån dig, och att du inte kommenterat på länge. Trodde jag saknade det. Nu vet jag inte längre.... :PLiselott: Hmmmm. Måste vara jobbigt att vara gravid när man inte är gravid... ;) Men bra att du är på bättringsvägen!!

2008-11-12 @ 22:37:30
URL: http://myrasmysterier.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Under bild! :)

Ha en fin dag.

2008-11-13 @ 10:44:14
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/
Postat av: Myra

Kerstin: Jag älskar dessa åsnor. De går bara ett par fält från där jag har hästarna, så jag passerar dem dagligen. Sällskapssjuka är de också, och riktigt, riktigt trevliga. :)

2008-11-13 @ 12:20:01
URL: http://myrasmysterier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback