Kanske, kanske inte

Man kanske skulle skaffa båt.



Eller kanske inte....

Sagt och Tyckt
Postat av: Nathalie

Hur gör dom egentligen när dom förtöjer di där båtarna? Jag menar. Om man skulle förtöja som vanligt skulle ju båtarna bli att hänga längs med "väggen" när det är utvatten.. xD är det något slag av lina som löper så att tampen följer med båten ner mot bottnen (haha, det där lät sorgligt) eller vad? :P

Postat av: Eva

Jag skulle nog ändå helst ha en kanot om jag hade en båt :P

2008-06-29 @ 22:10:04
URL: http://www.metrobloggen.se/tillsalu
Postat av: Sabina

Hahahaha eller kanske inte=)

2008-06-29 @ 22:13:39
URL: http://grewe.blogspot.com
Postat av: TomasR

Kanot, äsch bara för de som tror att kanoter inte välter. Kajak är mycket roligare, klarar grövre sjö bättre samt sjunker inte.

2008-06-30 @ 10:24:35
Postat av: Liselott

Båt vore inte helt fel - om nån annan styr för jag kan det tyvärr inte. Skulle förmodligen köra på nåt man inte ska köra på. Hahahahahaha!!



Kram L

2008-06-30 @ 12:17:40
URL: http://measiwannabe.blogspot.com/
Postat av: Greger & Gertrud Gregorius

HEEJ!!!

Efter förra veckans omröstning så ligger din blogg fortfarande kvar på Gregorius "Bubblar-lista". Tänk dock på att det krävs minst 10 röster under veckan för att inte åka ut på söndag!!!

Pressa lite, så kanske DIN BLOGG är en av de 5 som flyttas upp till Gregorius BloggTopp nästa vecka! :-)

Ha en bra dag!

/G&G

2008-06-30 @ 12:54:25
URL: http://www.metrobloggen.se/gregorius
Postat av: TomasR

Myra, blockera Greger och Gertrud. Jag kallar det SPAM.

Reklam för egen vinnings skull gillas INTE (av mig).



Liselott - en annan styrka med kajak, jekligt svårt att gå på grund. En chansen är i princip om man kör in i en sandbank.



2008-06-30 @ 14:57:54
Postat av: Myra

Nathalie: Hihi. Fick du huvudbry nu? De flesta båtarna är förtöjda i bojar, som ju i sin tur är förtöjda i på botten.

Själv klurar jag mer på hur man gör om man kommer hem försent. Då tidvattnet dragit dig ut, och man inte kan komma in med båten. Väntar man snällt på högvattnet då?? :D



Eva: Svårt att stuva med hela familjen bara. Men du kanske tycker jag behöver lite mer egen tid? ;) Välkommen, f'resten. :)



Sabina: Inte dårå. :D



TomasR: hahaha. Brukar du välta när du är på sjön?? :P



Liselitt: ( Jag undrar jag när du ska lära dig att stava ditt namn rätt... ;) ) Dig kan vi placera på soldäck. Med order om att stanna där! haha



Gregorisarna: Sucka, sucka. Jag har inte puschat på om min blogg på flera veckar. Och jag har inga planer på att göra det nu heller. Allt jag vill är att hamna utanför listan (som jag fö inte alls hade lust att vara med på. Vem anmälde mig dit??) och slippa tjatet från er om att tjäna pengar åt er.

Men läs gärna min blogg, vettja, och kommentera det som står i inläggena. Här bloggas och kommenteras det för att det är kul.

Annars har Tomas en bra ide´...



TomasR: Tanken har slagit mig. Mer än en gång. Trist bara... De får väl en chans till på sig. Om de nu ens läser mina svar. Tveksamt...



Du känner inte Liselittan, förstår jag... Moahahahaa

2008-06-30 @ 15:24:01
URL: http://myrasmysterier.blogg.se/
Postat av: Liselott

Tomas: skrattar Är det inte möjligt att råka "kajaka " sig upp på en liten bergshäll? Och gå på grund på så sätt? fnissar



Myra: Vaddå inte stava mitt namn rätt!!?? flabbar Jag vet ju faktiskt att jag heter Lisetott, nej jag menar Tiseklott, nej fan nu blev det fel igen...du vet vad jag menar...Kram L I S E L O T T fniss fniss

2008-06-30 @ 19:37:25
URL: http://measiwannabe.blogspot.com/
Postat av: TomasR

Liselott - nog svårt, ska vara en mycket speciell berghäll då. Berghällar i vattenlinjen brukar vara blöta. Blöta hällar är hala hällar :)



Fast det ska sägas, det finns vissa nackdelar med kajak. En är att ta sig i och ur.



Ska jag vara ärlig är segelbåt det jag föredrar fast med en sådan kan man gå grund. Sagt och gjort vill aldrig göra igen.

2008-06-30 @ 23:16:25
Postat av: Liselott

TomasR: Ja visst ja, det tänkte jag ju inte på. Har något vagt minne av att jag har ramlat på en slipprig berghäll...rakt på svanskotan. Det var INTE skönt.



Nä gå på grund med en segelbåt kan inte vara någon höjdare...ujuj...

2008-07-02 @ 12:00:27
URL: http://measiwannabe.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback