Busy, busy bee.

Den här veckan är det helt galet. Jag hinner knappt duscha ens, känns det som. Det ena avlöser det andra och allt går i ett rasande tempo. Inte alltid bokstavligt, kanske, men jag hinner ändå inte med.

Förra helgen var ju fullbokad, både fre, lö, sön, och det inklusive Fathers Day.
Måndagen försökte jag ta ikapp mig på hemmafronten, vilket inte gick så bra, då jag mest gjorde annat. Viktigheter såklart. Allt handlar om prioritering... *harkel*
Tisdag tog jag nya tag, men det gick åt skogen då också då jag spenderade halva dagen med att köpa presenter och sedan var iväg på äventyr med J.
Onsdagen var vi upp okristligt tidigt och firade MyrPappa. Sedan var äventyr med R inplanerat men regnet strilade i olika hastigheter precis hela dagen och jag tjurade ihop uppkrupen i soffan och hade en filmdag helt för mig själv. Så fort MyrPappa slutade jobbet så drog vi iväg allihop och fortsatte firandet av honom, och var inte hemma förrän way too late för SmåMyror att vara uppe en vardagkväll.
Idag har jag varit iväg precis hela dagen hittills och har nyss kommit hem och fått i mig lite lunch. Ska snart fara vidare igen.
Imorgon blir förhoppningsvis äventyret med R av. Om jag bara kan få nån att hämta SmåMyrorna från skolan. Jag kommer inte hinna hem själv... MellanMyra ska iväg på kalas och sleep over och LillMyra ska ev ha sleep over här.
Lördag är det Prinsessan LillMyras födelsedag. Hon har övertalat sina föräldrar om att få gå till frisören och klippa sig kort. 'Up to here' säger hon och visar med handen långt upp på nacken. I öronhöjd ungefär. Vi får väl se vad hon och frisören kommer fram till. Själv kommer jag att sitta och snyfta bakom en servett, i takt med att de blonda lockarna faller till golvet.
Skolan har årets Summer Fair, och det kan inga SmåMyror missa, så dit ska vi såklart. Och vi ska till SplashLand också och bada, och sedan spela bowling. Stackars MyrPappa som avskyr att bada, fick badbyxor i födelsedagspresent av sina döttrar. Han ska minsann inte komma undan på lördag inte. No excuses, liksom... Av mig fick han en CD. Som jag tycker är bra...
Söndag har vi biobesök inplanerat.
Nim's Island är filmen som är beställd och senare på em - om vädret tillåter - så är det grillning med ett flertal andra familjer nere hos hästarna.

Mellan allt detta så ska jag hinna sköta hästar och rida, motionera hundar, planera lunchlådor. Handla, slå in presenter, hålla koll på skolresor och läxor. Tvätta, diska, damma. Laga mat, dammsuga och putsa fönster. Vara social, en bra mamma, och få min skönhetssömn. Vara en nära vän, underbar fru och hämningslös älskarinna.

Har jag missat något?

Jajustja. Duscha var det också.

Sagt och Tyckt
Postat av: MissyElliot

fnissar

Stackare, vad du har fullt upp!

ps, har jag berättat att jag idag börjar min semester som varar fram till 11 august. Och jag ska bara relaxa.

garvar nu och duckar

Postat av: MissyElliot

hrmf, okidoki för det, men jag har fortfarande inte en hel armé med animals att ta hand om.... Har man semester så har man semester. Och jag tänker inte göra några måsten alls.....(hoppas jag...)

2008-06-19 @ 17:52:43
URL: http://missyelliot.blogg.se/
Postat av: Foppalina

Verkar lite stressigt just nu för dig. Imorgon är det midsommarafton så du får inte glömma att göra en midsommarstång. ;) Ta dig ett varmt, skönt bad. Lås badrumsdörren och koppla av en stund.

Glad midsommar!

2008-06-19 @ 18:28:43
URL: http://metrobloggen.se/foppalina
Postat av: Malde

Med denna mängd sysslor BEHÖVER du duscha. Det skulle i alla fall jag behöva, för att inte "dofta" ulmerkott!

2008-06-20 @ 00:11:11
URL: http://maldes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback