Satan så kallt det är då!

Ja, nån snö har vi då inte sett röken av. Men vad hade de väntat sig här vid kusten, walesarna? Det har ändå varit rejält kallt idag, endast någon enstaka minusgrad, men nordliga vindar som gått genom både märg och ben.
Jag har legat vaken i flera timmar inatt utan att kunna somna om igen. Det har blåst såpass att gardinerna har fladdrat i sovrummet, och när klockradion ringde så hade jag en härligt begynnande nackspärr på G. Att ligga i drag är nyttigt, har jag hört.
Men efter en varm dusch och LillMyras, med våld påträdda, fuskpolo så var jag redo att ta tag i dagen.

Nya hästskrället som kom igår hade hoppat över staketet in till mina och presenterat sig på egen hand nån gång under natten. Han hade dock missbedömt staketet något och lämnat efter sig så både Herr Fux och Fru Silversvart kunde ta sig ut och äta gräs för glatta livet. De var mätta och så nöjda så, då jag kom upp och skulle se till dem.
Efter en halvtimmes hästflyttande och stängsling kunde jag äntligen sätta mig i bilen igen. Jag höll på att frysa arslet av mig, där ute på den blåsiga, isande stäppen. Nacken gjorde sig också påmind.

Kröp upp i soffan med en stor kopp honungsvatten och varm filt, och rörde inte en fena förrän jag var tvungen att ge mig bort till hästarna igen. En alldeles perfekt dag att ha dejt med hovslagaren. Not. Men han var i tid och jobbade jäklar i mig på ackord idag. Ta av skor och verka tre hästar på 35 minuter. Och fortfarande bra gjort. Han ÄR en klippa, min hovis.
Men gnällde gjorde han, över att det var 'as cold as in Sweden' och då jag tyckte han var löjlig och borde jobba sig varm istället för att gnälla så muttrade han något om att det minsann skulle kosta mig 100 pund att få hästarna verkade. Jag tystnade snällt och nöjde mig med att göra några fula grimaser bakom ryggen på honom, och slapp på så sätt betala den hutlösa summan han hotade med. Har man min oemotståndliga charm så är karlar fasligt lättlurade! Moahahaaa.

Nu sitter jag återigen uppkrupen i soffan och försöker febrilt kurera både hostig hals och öm nacke. Och jag tänker banne mig sova med fuskpolon på. Så får MyrPappa skratta bäst han vill. För det kommer han med all säkerhet göra. Han är hemsk.
Förresten är jag inte ens säker på att det går att få av den. Inte i ett stycke iaf. Kan bli intressant...

Sagt och Tyckt
Postat av: Tussen

Hos mej är det inte så kallt - "behagliga" -1 grad.
Däremot MASSOR av snö - har premiär skottat.

Så Prinsessan har altså inte sovit er säng..... *ler*

Har du köpt ngn stegräknare än?

2008-01-03 @ 19:02:32
Postat av: Sarah

kankse jag hakar på.. har en stegräknare, men den är inte instält. jäklar jag gick och gick.. men tog mig ingenstans.. hahah...

ja pyttelite snö har kommit, men det ligger kvar och det är ju ett gott tecken! nu hoppas vi på en fin vinter.
Kram på dig

Postat av: Liv

Brrr...
Här har vi lite snö och det är även svinkallt med ett par minusgrader. Men ungarna är lyckliga för den lilla snön vi har.
Kram..

2008-01-03 @ 20:48:25
URL: http://blogg.aftonbladet.se/95
Postat av: Micke

Så du är kvar i bloggworld, skoj, återkommer!!
Kram

2008-01-03 @ 21:29:29
URL: http://beckfjall1.blogg.se
Postat av: mingla

antar att du gillar djur lika mycket som mig då :)

2008-01-03 @ 21:33:42
URL: http://fuckmingla.blogg.se
Postat av: Sabina

Men Åååh stackars... Det är ju verkligen inte kul med ond nacke=(
Det var en riktig buse till häst du skaffat då, som hittar på saker mitt inatten, säg åt honom att då ska man sova.

Krya på sig & lycka till med att försöka somna till Myrpappans gapskratt=) Om han fortsätter länge kan du ju alltid tvinga honom att massera då brukar dom tystna eller somna fort som faaaan=)

Kram på dig

2008-01-03 @ 23:09:26
Postat av: Myra

Tussen: Jag vill också ha snöööö! Fast inte sån 'snö' de tror sig ha här, utan en halvmeter nysnö. Kaaan jag få det!? :)
Jag skrev ju om min stegräknare i förra inlägget! Har'u ingen koll? ;)

Sarah: Haha, det passar mig perfekt om din inte funkar, då slipper jag vara
latast nu då jag ligger och mår skit i soffan! ;)

Liv: SmåMyrorna ville SÅ gärna ha snö i julas. De var så besvikna...
Här är det som sagt bara blött, blåsigt och allmänt grått.

Micke: Klart jag är. Jag tog migg bara en halvpaus över jul o nyår. :)

Mingla: Ja. Minst! :)

Sabina: Nacken är skit, när den inte funkar som den ska! *surar*
Nykomlingen är inte min. Jag bara rider honom ibland åt en väninna och nu har jag äntligen ordnat till det så hon kan ha honom med mina istället för där hon hade honom innan. Söt som socker, men en riktigt skitstövel, är han. :)
Maken erbjöd sig självmant att massera mig! *chockad* Bara en liten stund dock, sen bidde han trötter. ;)

2008-01-04 @ 14:18:48
URL: http://myrasmysterier.blogg.se

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback