Otäcka clowner och snygga tatueringar.

Var på cirkus igår. Hela MyrFamiljen.
Ja, nästan hela skolan, faktiskt. :)
Längst fram satt vi också. Fått gratisbiljetter då cirkusen fick sätta upp plancher i studion.

SmåMyrorna skrattade så de skrek åt clownen, och hade urkul. Jag satt mest och var livrädd. Tycker bara om clowner när det inte finns någon risk att bli utsatt. Jag har en viss tendens att bli det. Sist jag var på cirkus så fick jag spela luftgolf. Även MyrPappa blev den gången uppdragen på scen. :)

Det blev sent och jag är fasligt trött idag. Och när jag är trött så har jag mindre koll på saker och ting, och även svårare för att säga nej. Då kan det gå
så här.

Sagt och Tyckt
Postat av: Britt-Marie

Det är klart att barnen ska få chans att gå på cirkus. Jag glömmer aldrig de föreställningar jag var på som barn. Speciellt minns jag hästnummren.

Postat av: Balder

Ååååh så underbart att vara här!!!!:)
Saknat dig som tusan!

Men jag finns!
Tänkte bara tala om det:)

Ja världen är verkligen skrämmande liten ibland!

Många många kramar!

2007-05-09 @ 16:29:44
URL: http://www.balderstankar.blogspot.com
Postat av: Märtagreta

Jag gillar inte clowner, och inte nån av mina stora barn gillar det heller, tror jag. Det blir lite för forserat för mig, men allt annat på cirkus är kul, och nu har jag en lite stumpa som naturligtvis ska få gå på cirkus i sommar när de kommer till vår ö, och kanske gillar hon clowner. Eller så inte, hon bor ju i dårarnas paradis, kan ju bli enough helt enkelt ;-)

2007-05-09 @ 19:31:31
URL: http://islanddragon.wordpress.com
Postat av: dumpad

Tack för stödet!! Jo, det verkar som om jag kommer byta blogg, mest pga. en annan kommentar jag fick men som jag raderade, men jag har inte kommit på vart än. Jag lovar att informera dig!

2007-05-09 @ 22:05:00
URL: http://dumpad.sprayblog.se
Postat av: Malde

Cirkus är inget jag saknar...

Jag har inga tatueringar att visa upp, mer än en prick efter en blyertspenna som "halkade in" i mitt långfinger för massor av år sedan ;-) Däremot har jag ärr efter en elolycka!

2007-05-10 @ 09:43:08
URL: http://maldes.blogg.se
Postat av: Jill

Åh cirkus är underbart. Senast var jag i London, på en jättestor från Ryssland. Den var fantastisk och jag var mer överväldigad än barnen jag gick med.

2007-05-10 @ 10:13:34
URL: http://wegerup.blogspot.com
Postat av: Myra

Britt-Marie: Ja, de gillar cirkus. Själv blir jag alltid besviken. Är nog ingen cirkusmänniska...

Balder: HÄJJ! Om du visste vad roligt! Massa kramar tillbaka. :)

Märtagreta: Haha. Dårarnas paradis. ;) Jag är inte heller nån clownfantast, tycker ofta det blir krystat och löjligt... Men ffa MellanMyra var helt uppe i varv. Så det var helt klart värt att gå.

Dumpad: Så jäkla tråkigt det är! Hör av dig.

Malde: Nej, som sagt, jag är inte heller överförtjust i cirkus. Jag bara tror det. Varje gång. Innan, liksom. Sen när jag sitter där, så inser jag att det inte var roligare den här gången heller. *s*
Vi kanske ska ha en ärr-tävling sen också. Ställer du upp då? ;)

Jill: Ska jag gå på cirkus, så ska det nog vara på just de där megastora. Är inte riktigt övertygad på de mindre... Haha.

2007-05-10 @ 11:39:45
URL: http://myrasmysterier.blogg.se
Postat av: Malde

Kanske det, kanske. Har ju diverse ärr efter olika händelser i livet... Sen behöver vi nog inte tala graviditetsbristningar på magen... ;-)

2007-05-10 @ 12:46:48
URL: http://maldes.blogg.se
Postat av: Jools

Cirkus är ju jätteskoj OM man bara behöver titta på :)Precis som du så har även jag blivit uppdragen på scenen och det är ju hur pinsamt som helst.
Clowner diggar jag inte- de är alldeles för spOOky för min smak.
Hoppas allt är ok och att solen skiner på Er...(blir liiite avis om det är så - för här så är det fortfarande lite väl kalla vindar som sveper över och ja solen den värmer inte så där supermycket än...)
Ha en fin dag :)

2007-05-10 @ 13:52:16
Postat av: Kim M

Å, var ni på cirkusen som de smällt upp här utanför mitt hem? Sebbe och jag kollade in hästarna som betade. Han var mycket intresserad!

2007-05-10 @ 14:55:21
URL: http://kiremik.blogspot.com
Postat av: Myra

Malde: Haha. Roliga märken för livet... inte.

Jools: Jag är lite kluven vad gäller cirkus. Jag tycker alltid det ska bli JÄTTEkul att gå, men är oftas inte så upprymd över det sen... Och så vågar jag inte titta på clownerna. Vill inte få ögonkontakt med dem. *s*
Solen har tagit semester att par dagar. Tråkigt men behövligt. Vi vill ha lite gräs till hästarna ju. Så du behöver inte vara ett dugg avis. Just nu. ;)

Kim: Vi var ju inte det. ;) Den här cirkusen vi var på hade inte ens några hästar...

2007-05-11 @ 13:12:49
URL: http://onamission.blogg.se

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback