Vad gor man sen...?

*Dammat av alla CD-fodral (VARFOR ar de rafflade?? Det fastnar ju hur mycket damm som helt ju!)
*Rensat ut i badrumsskapen. (Hur kommer det sig att man har fyratusen halvtomma flaskor? Eller halvfulla, om du sa vill...)
*Lagat mat till ett helt regement och fryst in portionsvis. (Alldeles for mycket hamnade i MyrMagen. Maste ju provsmaka...)
*Fargat haret. (Blev obstinat och gjorde chockrosa chunks i hela huv'et...)
*Last ut en bok pa alldeles for fa timmar. (Kan de inte skriva tjoooockare bocker? Eller mindre text, sa det blir svarlast och tar tid...?)

Och nu gar datortiden ut om exakt fem minuter...

Mot MyrKoket! For nu ska har storstadas i den avdelningen.
Yey!

Not.

PS: Kan nagon bygga ett paraply over StorBritannien???
Tacksam for svar.

:D

Sagt och Tyckt
Postat av: Glitter!

Hi Honey!

Ser det framför mig.....
Bedrövad Myra traskar till bibblan...... Personalen undrar nog vad den goa lilla flickan gör hos dom, framför datorn, timme ut och timme in....... *skrattar* Ok - kanske överdriver lite då då, men jag (och alla vi andra som läser din blogg saknar dig)
Det var som sagt kul att höra din - och MyMormors - röst när du var i Sverige. :-)
När du väl har internet igen bara MÅSTE du - och MyrMormor - backa i min blogg och läsa "frågestunden med Glitter".... (fniss)
Nu till något helt annat..... Jag har ju fått en hälsning av BagLady via dig. Jag vet inte vem det är och jag har inte läst hennes blogg vad jag vet. Men - jag tackar, bugar och bockar så här i din blogg och sänder på sätt en hälsning tillbaka till Baglady! Hej! :-)
Bamsiga Kramar från mej!

2007-01-17 @ 16:28:40
Postat av: Anna-Lys

Har nu försökt bygga ett paraply stort nog för STOR-Britanien ... men misslyckades kapitalt ... måste vara materialfel ety det viker sig för minsta slagfärdig droppe!

Men få nu inte myror i planeten ... jag har fixat annan lösning! Jag flyttade stor-britannien ... till varmare breddgrader ... allt är möjligt i GIMPS och på Internet :-D Men, ingen gnäll om torka sedan!

VasseGo!!!

Postat av: Nika

Hej du

för tillfället regnar det inte här...men det regnade fanimej hela förra veckan dag ut och dag in. Å andra sidan så kom det ett par snöflingor igår......Stackars dig med datorn...uaahhh...jag vet hur jäkligt det är att sitta på biblan...
kram till alla i stacken

2007-01-17 @ 17:51:55
URL: http://blogg.expressen.se/undersolenicinci
Postat av: Det Mörka Hotet

Var glad du att ni inte bor i Bergen: där har det regnat i 80 dagar i sträck...!

2007-01-17 @ 19:11:47
URL: http://detmorkahotet.blogspot.com/
Postat av: malde

Just nu regnar det här över Maldes hus... Jag är inte avundsjuk på maken och lilla sonen som är ute och delar ut tidningar och reklam. Det är sista veckan som lilla sonen har det jobbet, han ledsnade redan efter två veckor (stora sonen stod ut i ett år!). Själva håller maken och jag på med storstädning och rensning på helgerna. Vi ska gå igenom hela huset (utom våra tonåringars rum), så vi kan "roa oss kungligt" i flera helger! Jag skickar soliga kramar till dig!

2007-01-17 @ 20:26:05
URL: http://maldes.blogg.se
Postat av: Anonym

Och plötsligt så bara låg den där. Under sängen i gästrummet. Hur kan man bli satt ur spel av en liten barnstrumpa? Ibland tycker jag att ni bor alldeles för långt bort. Gråtmild myrmormor skickar massor av kramar till stacken.

2007-01-17 @ 21:00:46
Postat av: Sabina

Jamen det låter ju som om du har det riktigt toppen bra juh:)

Här är det snöblandatregn kan man säga, men det har varit en strålande vacker vår dag i stockholmsområdet iaf

2007-01-17 @ 21:08:46
URL: http://grewe.blogspot.com
Postat av: Iriz

Ojoj...fortfarandet inget internet inom synhåll. Ha´det så bra du kan Myramyra!

2007-01-18 @ 07:02:01
URL: http://blogg.aftonbladet.se/8643/
Postat av: filosofen

ok, tjejen. Det är inte kul MEN tänk dig vad nöjd du kommer vara när du kan göra alla roliga saker igen. Då har du ju gjort det tråkiga så att det räcker för, åtminstone, ett år :)Tänk positivt!Men det påminner mig om hur skönt det var att lämna Irlandsön och dess väder för att komma hem till...öööö....regnet här...?Borås låter nämligen inte mycket bättre än Myrwales kan jag tala om! :) Stor kram på dig!

Postat av: Kim M

I am building as we speak.

2007-01-18 @ 11:05:02
URL: http://kiremik.blogspot.com
Postat av: Jenny

AH, vad det stormar! Har du skickat den till mig nu? Vavavavava? ;)

Hoppas du har det bra i Amish-landet! ;)

(men kom fan tillbaka snart *morr*)

2007-01-18 @ 11:05:03
URL: http://blogg.aftonbladet.se/7574
Postat av: Myra svarar

Glitter: Nog ler de lite at mig allt, bibliotekarierna... *s* BagLady ar MyrMormors vaninna, och aven hon utan blogg. :)
Anna-Lys: Dig kan man lita pa. :) *lovar att inte gnalla!*
Nika: Har regnar det heeeela tiden. Ibland har vi tur med upp till en hel timmes uppehall... Men vi har inget vatten i kallaren iaf. :) Kanske for att vi inte har nan kallare... ;)
DMH: This IS like Bergen!!! *s*
Malde: Jag tankte just pa de som delar ut post, reklam och tidningar idag pa morgonen. *s* Vadret gor det ju inte roligare, precis... Men du, vi har ju SAMMA helgnoje du och jag, bara det att jag haller mig till vardagarna. ;)
MyrMormor: Satt du och snorvlade pa sangkanten ett tag? Helt ok, bara du inte snot dig i strumpan... *s* Och jag tycker att det ar DU som bor langt bort. Get a sabbatsar, vettja! :)
Sabina: Toppenbra! Jajustja! Stormvindar och sporegn kontra snoblandat regn. Vilket ar egentligen varst? *s*
Iriz: Tur biblan finns, sa jag inte glommer bort hur man gor! :0
Filosofen: MyrFamiljen kommer snart bo i den renaste av rena MyrStackar. Ett par dar, iaf... *s* Men jag hade planerat det sa att internet kommer tillbaka lagom tills jag ar klar med stadningen, sa da kan jag med gott samvete sitta vid burken i dagarna tre. Minst! Eller hur!? :D
Kim: I knew I could trust you! Luv.
Jenny: Eh...*harkel* Jo... alltsa.. Ehum... Jag trottnade, dara. Och tankte att... Och tankte att... Ja. Vad f-n tankte jag?? Misslyckades gjorde jag iaf, da det numera stormar bade har o dar. F'lat! ;)

2007-01-18 @ 12:50:55

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback