Fran MyrFan (r)

Efter att en lang tid bara ha varit en och annan rad i min hustrus varld (blogg) har jag nu valt att gora ett officiellt framtradande....

Som alla kanske vet tillbringar jag mesta delen av min tid med att aka chopper, meka med densamma, traffa annat folk som gor precis samma sak och antagligen dricka allt for stora mangder cider. Därtill spelar jag lite gitarr (hellre an bra), pillar med mina datorer, kelar med mina barn och forundrar mig over hur fantastisk min hustru ar som star ut med mig trots allt detta. Kort sagt kan man saga att mina intressen ligger ganska langt ifran den vardsliga politiken och man kan nog saga att jag med ett halsosamt forakt for overheten skiter i den ocksa.

Trots detta maste jag saga att det kanns lite extra bra att bo utomlands idag. Att Sverige och Svenskarna (i alla fall dom jag kanner) inte kommer att tjana sa mycket pa dagens formodade valresultat ar nog ingen overdrift. Nu menar jag naturligtvis inte att var forra regering har gjort speciellt bra ifran sig heller och jag gissar att valresultatet idag grundar sig mer pa missnoje an pa sympati for hogern. Nar jag ser bilden framfor mig av sankt a-kassa, hojda avgifter for laginkomstagare och allman missar for dom som forsoker men inte far en chans maste jag saga att jag blir lite orolig for framtiden. Om vi dartill lagger ett medlemskap i NATO och ett avskaffande av den allmanna varnplikten (som iallafall jag tror ar en bidragande orsak till att merparten av svenska man kan koka agg och badda sangen om han maste) sa morknar bilden ytterligare. Jag har under den tid vi har bott har intresserat foljt intresset och de asikter som folk har angaende de konflikter som Storbrittanien skickar trupper till och min slutsats ar foljande, ingen vill skicka dom, alla vill ta hem dom och ingen fattar varfor i helvete dom ar dar, och jag kan inte se Svenskarna reagera pa nagot annat satt heller.

Ja Ja, nu ska inte jag mala fan pa vaggen i fortid, resultaten ar ju inte klara, och jag ska heller inte latsas vara alltfor intresserad eller for den delen kunnig, men jag kande att en kommentar kunde vara pa sin plats.

Vad det galler mig ar jag numera sjalvvalt arbetslos och min narmsta framtid bestar i att bygga om bakdelen samt fronten pa min chopper, pilla lite med ett par hemsidor sa jag far rad att gora sistnamda, lara mig ett par nya riff pa gitarren och med stort noje se min hustru glad komma hem i ridbyxor efter en tur i det Waleiska landskapet. I helgen ar det chopperclub traff igen och da traffar jag vad jag skulle vilja klassa som dom mest jordnara maniskorna man kan ha nojet att dela sitt liv med. Vi kommer med all sakerhet prata choppers och motorer samt diverse byggnads metoders vara eller icke vara, vi kommer aven med all sakerhet dricka lite for mycket cider och vi kommer med all sakerhet inte agna en enda tanke at nagra javla moderater.

Tills nasta gang.. god natt Sverige... och lycka till

Sagt och Tyckt
Postat av: equilibrium

hej på dig Myrfar! trevligt trevligt att läsas om dig :)

Postat av: Londonista

Sa olika det kan vara, sjalv ar jag galet optimistisk over mojligheter till fler jobb, battre skola och ett mer liberalt tankande! (Och kan inte lata bli att tycka att om varnplikten ar dar for att lara lata man badda sangen kan den lika garna avskaffas.) Med vanlig halsning!

2006-09-18 @ 00:48:24
URL: http://www.saraemanuelson.blogspot.com
Postat av: carina

Kanske Myrpappa kan ge vår MC intresserade pappa några bra tips på sidor på nätet Det vore toppen

2006-09-18 @ 07:43:13
Postat av: Sess

Vilken najs surprajs att läsa om Myrfar! Vi får väl se vad det nya ger... om inte annat så kan vi ju ångra oss om 4 år... *ler* Ha det riktigt gott och ta hand om varandra. Kram. Sess.

2006-09-18 @ 08:03:38
Postat av: Jools

Halloj Myrfar :)
Kul att gästbloggar *ler*
Precis som du är även jag orolig för framtiden.
Jag hoppas verkligen att INTE Sverige blir medlem i Nato. Verkligen INTE.
Hoppas du hade kul på chopperträffen :)
Tjingeling

2006-09-19 @ 10:38:02
Postat av: niclas

hej myrfar.
ja vet ju att jag är en av dom som du känner som du säger. Nu är det snart dags att göra en stats kupp i detta j-vla land,finns det piats i wales??

2006-09-19 @ 22:13:36
Postat av: ullio

Välkommen till bloggen myrfar!
Du fick tyvärr rätt angående valet som var. De kan förvisso förstöra mycket på 4 år mewn förhoppningsvis har svenskarna fått vettet tillbaka då och röstar tillbaka tryggheten.

Nu ska jag fortsätta läsa din underbara flickas härliga blogg!

2006-09-20 @ 13:53:20
URL: http://blogg.aftonbladet.se/3394
Postat av: PiaLiaLotta Potta

Kniper armen och gnuggar ögonen! Det låter som Myrorna bori paradiset... eller e d ni själv som skapar paradiset!
Förtrööööden e jag! (Skånska för ordet avundsjuk! Vet ju inte var ni har er ursprungliga stack ju! Hehe!
Motorcyklar o hästar låte som "a touch of paradise"!
Men Walesiska... är det inte gruvligt svårt att begripa?
Iofs... När vi satt på båten till Ryde, Isle of Wight en gång och småpratade, satt ett gäng killar o vrålglodde på oss... OCh sen sa de... You+re från Wales..huh!??
(Skånska = Walesiska!)

2006-09-30 @ 01:35:27
URL: http://pialialottapotta.blogg.se
Postat av: PiaLiaLotta Potta

Hmmm... jag e säker på att jag kommenterade här!? Eller är det mitt kroniska teflonminne som spelar mig ett spratt!? Hehe!

2006-10-01 @ 12:27:34
URL: http://pialialottapotta.blogg.se
Postat av: PiaLiaLotta Potta

Spooky! Där kom ju gamla kommentaren oxå... Nu loggar jag ut och tar en runda med snabeldragaren! Haha! Får nog vila lilla trötta, enögda huvudet!

2006-10-01 @ 12:29:18
URL: http://pialialottapotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback