En ödmjuk förfrågan

Jo jag... eh...
Jag skulle *ehum* vilja...
Jag skulle vilja be om en sak.

Om ni ville hjälpa mig.

Genom att  klicka på 'Myra på topp' under länkar i högerspalten, så hjälper ni mig att synas på listan på Bloggitoppen.
Och om ni klickar på 'Mera Myra', så kommer ni till min presentation på Bloggportalen. Där kan ni även rösta på min blogg, om ni vill.

Så att det syns att jag är tillbaka.
Att jag har fått tillbaka internet.
Att bloggen är igång igen.

Skulle ni vilja det...? *ler stort och ser så söt ut jag kan*

Sagt och Tyckt
Postat av: BagLady

vill man ha "mera Myra",klick, klick-självklart!Jag visste inte...., nu vet jag bättre
bamsekramar till alla Myror

2006-09-14 @ 23:17:44
Postat av: camilla a

Hej... jo jag råkade ut för en ganska otäck olycka...fick hästen över mig när jag var ute o red...knäckte höger sida av bäckenet..och fick in sadelhornet i låret så att jag tappade en hel del blod...och ryggraden fick en förskjutning..detta är 2 år sen och de senaste 2 månaderna har jag sakta men säkert tatt mig upp på hästryggen igen..det känns helt underbart...men du har verkligen rätt...det går inte att leva utan dessa vänner som finns i stallet

Postat av: Vilda

Så, nu har jag klickat! :)

Godmorgon, hoppas din dag blir så bra som du vill ha den!

Ridolyckor ja... jag har bara ridit en gång jag sedan jag blev avkastad.. den lilla skålen i bäckenet som lårbenet ligger i sprack ordentligt så jag gick på kryckor i nio veckor... Och när jag nu red, första gången och än så länge sista, så red jag på en gamma gammal vallack, 20 år gammal, lugn som en filbunke och ägaren skickar utan bekymmer upp sin 4-åring på den utan bekymmer...
Men jag, jag var livrädd. Herregud så rädd jag var. Det gick över lite, ända tills vi skulle tillbaka till stallet. För det är då en sak som är säker.. jag vill aldrig mer rida en häst som är på väg tillbaka mot stallet..
Jag önskar min rädsla kunde ta och gå över..

2006-09-15 @ 06:45:15
URL: http://blogg.expressen.se/vilda/
Postat av: Jools

Vännen :) Du har nu fått min röst *ler*
Passar nu på att önska Dig och resten av MyrFamiljen (även MyrMormor & GammelMyrMormor) en riktigt fin helg.
Ta väl hand om Er.
Massor med kramisar

2006-09-15 @ 10:26:00
Postat av: Glitter-STHLM

Hej där Goding! Japp - klickat på båda två + röstat! Uppdrag utfört! :-) Det är höst nu, kallt på mornar och kvällar...... men.... vi é bortskämda med ett supergott väder dagtid = VARMT OCH SOLIGT! Yippie!!!!! Nåja, SMHI (tråkmånsarna) har talat om att det blir sämre väder med start till hegen. Och vem f-n beställde det? Inte jag! Jag lovar - jag har dubbelkollat min väderbeställning! Jädrans = morr.... Mjahaja. Ha nu en superhelg, alla goa Myror! Kramar från Glitter i Stlm!

2006-09-15 @ 10:36:19
Postat av: Myra

BagLady: Man är aldrig för gammal för att lära. *s* Tack, tack!
Camilla: Oh! Var det så allvarligt! Skönt att du är på väg tillbaka iaf. Keep it up, girl!
Vilda: Tack. :) Synd att du inte bor närmre. Jag har den perfekta (en av dem, den andra är ett litet monster. Men ett mysigt sådant. *s*) hästen, för nybörjare och rädda. Hon gör inte en fluga förnär, och ställer upp i alla lägen. Trygg som en filbunke! Vi kunde gett oss ut på ridturer bland sandddyner och utmed havet. Och botat din rädsla! Tror du inte!? :)
Jools: Tack, vad du är snäll. Eller...? *s* Alla hälsar glatt tillbaka! Krams
Glitter: Hej du. ;) Du e' också snäll. Hoppas jag. Hehe. Jag har beställt kanonväder hit. Kanske jag han först.... F'låt. *s*

2006-09-15 @ 23:15:10
URL: http://myrasmysterier.blogg.se

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback