Att dela med sig

En favvis sen ett tag tillbaka, som jag ju bara måste dela med mig av: 

Picture

Sagt och Tyckt
Postat av: Glitter-STHLM

MammaMyra och MyrMormor och till och med GammelMyrMormor...... jo jag tackar! *blink*

2006-09-14 @ 10:15:39
Postat av: Asfaltmamman

Heeeej, väääälkomna till Hajk. Idag ska vi prata om iiiisar, men inte vilka isar som helst, utan PEN-isar (Partially Evolved Nocturnal?)

Tack för dina kommentarer vännen:), blir jätteglad. Och ännu mer tack för gratulationerna:). (samtidigt skäms jag så enormt för att jag inte är lika duktig på att skriva tillbaka.)

Hoppas att allt är bra hemma hos er; hur mår fru Silversvart numera? Har hon repat sig helt och hållet? The Myr Girls are alive and kicking I assume:).

Sköt om er, och vi hörs snart igen!

Kramisar från asfalten

Postat av: Johanna

Sååå bra låt...

2006-09-14 @ 22:48:41
URL: http://rixpucko.blogg.se
Postat av: Myra

Glitter: Fullt va' der här! *s*
Asfaltis: Hehe. Hajk, ja...Varsågod, och varsågod, och inte skämmas alls. Känner man press, så försvinner det roliga ju! Allt är bra, men Fru Silversvart har det lite tufft med andningen. (bara vid ansträngning, men ändå) Fixar och donar med bla vitlök och mint, för att underlätta... *mitt hjärta blöder för min älskade häst* SmåMyror is kicking mer än lovligt... *s*
Johanna: Welcome girl. Visst e' den! :)

2006-09-15 @ 22:48:07
URL: http://myrasmysterier.blogg.se

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback