Kärleksnumerologi

Fick tips om den här sidan, och var ju bara tvungen att testa. :) 
Tycker ofta att sånt här är ganska tramsigt, men det här var lite kul då en hel del stämmer riktigt väl. *s*

Jag fick karaktärstal Fem:
Personer med karaktärstalet fem har ofta många romanser bakom sig som inte lett till till något mer. Femmor gifter sig dock i regel bara än gång.

Maken fick karaktärstal Nio:
För en person med karaktärstal nio är äktenskapet extremt viktigt. Detta kan få till följd att ett sökande efter äktenskap börjar för tidigt och att personen söker sig till partners som är betydligt äldre än nian själv.

Kompatibilitetsanalys för Person 1 och Person 2
Ett förhållande mellan en person med karaktärstal fem och en med karaktärstal nio blir ofta bra. Ofta delar båda femman och nian ett osäkert förflutet, men har blivit starka människor med åren som vet vad de vill. Bäst blir alltså förhållandet om de träffas litet senare i livet. Faktum är, att det är stor risk att ingen attraktion skulle ha uppstått, om de möttes när båda var unga. Det här är alltså ett förhållande som bara blir bättre med åren. Detta gör det värt att invänta på om det nu inte skulle kännas perfekt från början.

Samstämmighet: 70%

Och nu vill jag ju självklart veta hur ni ligger till! ;)

Sagt och Tyckt
Postat av: Niina Hoffstedt

Spännande!
JAG: Karaktärstal Tre:
Karaktärstalet tre står ofta för vänskap och ett förhållande där en av parterna är trea brukar präglas av detta. Treor har ofta lätt för att välja en lämplig partner.
HAN: Karaktärstal Nio:
För en person med karaktärstal nio är äktenskapet extremt viktigt. Detta kan få till följd att ett sökande efter äktenskap börjar för tidigt och att personen söker sig till partners som är betydligt äldre än nian själv.
VI: Det här är en kombination som fungerar bättre än man kan tro. Båda har egenskaperna att de planerar mycket för framtiden och inte är främmande för ett äktenskap relativt tidigt. Nians omvårdande och skyddande sätt passar trean bra och paret blir ofta bästa vänner. Paret får ofta en mycket god ekonomi till följd av deras sparsamma och försiktiga levnadssätt. Ett eventuellt äktenskap blir ofta barnrikt. Det är viktigt att det ges tid att vara litet för sig själv och fortfarande ha ett eget liv, annars kan en viss tristess infinna sig.

Samstämmighet: 70%

Postat av: Anna-Lys

Nä nä nä ....

Först måste jag få besked på om detta stämde i Myrstacken :-)

2006-11-14 @ 22:55:57
URL: http://anna-lys.blogspot.com
Postat av: Anna-Lys

Pssst slänger in en saltlakritsstång ;-)
inte muta ohhhh nä

2006-11-14 @ 22:57:22
URL: http://anna-lys.blogspot.com
Postat av: Equilibrium

Ja när jag skaffat mig en karl så kan du få veta ;)

2006-11-14 @ 23:34:20
URL: http://equilibrium.blogg.se
Postat av: FANCY

Jag vill oxå veta...*asg*...
men....hur....?
singel vacker intelligent pank som en livstil.
Tänkte jag måste börja med en kontaktannons först.
utifall Testet kräver en sån där partner.
Jag naggar lite på saanningen...men bara lite..;-)

//Fancy

2006-11-14 @ 23:38:51
URL: http://fancysweden.blogspot.com
Postat av: Jessie

Jag är en 7:a
Karaktärstal Sju:
Personer med karaktärstal sju är mycket aktiva och föränderliga personer och detta återspeglas också i kärlekslivet. Många kärleksaffärer är inte alls ovanligt och ofta gifter de sig mer än en gång i livet.

Sambon =3
Karaktärstal Tre:
Karaktärstalet tre står ofta för vänskap och ett förhållande där en av parterna är trea brukar präglas av detta. Treor har ofta lätt för att välja en lämplig partner.

Detta är en perfekt kombination. Sjuan och trean ihop ger precis den rätta balansen av variation och stabilitet som ett förhållande behöver. Trean kan ibland känna sig medtagen av den energi som sjuan utstrålar och nästan känna sig litet på efterkälken. Men det är inte något som behöver väcka oro. Sjuan ser i trean precis den partner han/hon letat efter - en fast punkt i tillvaron och en riktig vän, inte bara en kärlekspartner. Trean har ofta ett intresse som han/hon brinner för, och extra bra är det om sjuan också börjar intressera sig för det.

Samstämmighet: 100%

2006-11-15 @ 04:24:44
URL: http://jessies.wordpress.com
Postat av: Moniqa /Lightyliving

Hallå där! Vilken kul sida!'
Jag har tal 3
Karaktärstalet tre står ofta för vänskap och ett förhållande där en av parterna är trea brukar präglas av detta. Treor har ofta lätt för att välja en lämplig partner
Maken tal 6
De med karaktärstal sex brukar blomma ut sent i livet. I ungdomen kan dessa personer vara försiktiga och rädda för att binda sig.

Det här är en bra kombination. Eftersom båda är litet blyga av sig kan det verka trevande i början. Men allt eftersom de lär känna varandra, blommar förhållandet ut. Den riktiga passionen, som annars brukar inleda ett förhållande, brukar därför komma litet senare. Det är bra om parterna tar det lugnt i början och inte tänker på förlovning och giftermål för tidigt utan låter det ta den tid tar. Om det går för snabbt, och sexan känner sig instängd, är det lätt att han/hon drar sig undan. Det är mycket bra om de hittar ett gemensamt intresse, då blir förhållandet ännu starkare.

Samstämmighet: 80%

Bra va? *hihi*
*kram*

2006-11-15 @ 07:05:33
Postat av: ullio

Jag är 5: Karaktärstal Fem:
Personer med karaktärstalet fem har ofta många romanser bakom sig som inte lett till till något mer. Femmor gifter sig dock i regel bara än gång.

Marcus är 3: Karaktärstal Tre:
Karaktärstalet tre står ofta för vänskap och ett förhållande där en av parterna är trea brukar präglas av detta. Treor har ofta lätt för att välja en lämplig partner.

Kompatibilitetsanalys för Ulrika och Marcus

Trean och femman brukar ofta attraheras av varandra på ett tidigt stadium. Att båda är lagda åt det romantiska hållet brukar bädda för en mycket kraftig och varaktig passion. Förhållandet som uppstår har därmed fått en bra start och fortsättningen brukar inte sällan sluta i äktenskap. Många gånger upptäcks ett gemensamt intresse som musik, kultur eller historia som för parterna ännu närmare varandra. Det enda som kan vara negativt är att trean ibland har ett förhållande bakom sig där känslorna inte riktigt har försvunnit. Om trean får bearbeta detta så försvinner snart problemen.

Samstämmighet: 80%

2006-11-15 @ 08:19:18
URL: http://blogg.aftonbladet.se/3394
Postat av: Lotta

fick också karaktärstal 9 och sambon 5 ;)

2006-11-15 @ 08:32:38
Postat av: Glitter-STHLM

Tjipp!

Karaktärsanalys för Person 1 (jag)

Karaktärstal Två:
Den som har karaktärstal två försöker ofta stabilisera ett förhållande och arbetar mycket på att bygga upp det. En tvåa har mycket lätt för att vara vän med sin partner.

Karaktärsanalys för Person 2 (maken)

Karaktärstal Ett:
Personer med karaktärstal ett vill ha ett omväxlande förhållande och söker en intellektuell partner. Ofta lever ettor ett flackande liv och kan därför ha svårt att visa äkta tillgivenhet för sin partner.

Kompatibilitetsanalys för Person 1 och Person 2

Kombinationen med en etta och en tvåa i ett förhållande ger varken goda eller dåliga förutsättningar. Resultatet beror främst på hur mycket arbete som läggs ner av båda sidor. Ettan som söker omväxling driver förhållandet vidare medan tvåan stabiliserar. Eftersom båda partner har svårt för äkta kärlek är det viktigt att kärleken underhålls med till exempel resor tillsammans.

Samstämmighet: 40%

Nämen........ vá lågt vi fick till skillnad från er andra....... ;-(

Men - vi har det bra mannen och já! ;-)

Kram Glitter!

2006-11-15 @ 09:42:41
Postat av: filosofen

har ju ingen man men jag själv var karaktärsdrag 8. Tror itne det stämer in helt och hållet på mig men jag får återkomma i frågan när jag har en man i mitt liv :) kramkram!

2006-11-15 @ 12:11:16
Postat av: Lyckliga Grodan

vi var en 2 och en 7; således en perfekt kombination...
visste väl det...

2006-11-15 @ 13:16:33
URL: http://lyckligagrodan.blogspot.com
Postat av: Jill

Hmm, resultatet får mig att säga att det inte alls stämmer. =/

2006-11-15 @ 21:22:56
URL: http://wegerup.blogspot.com
Postat av: Blue

jag: Karaktärstal Åtta:
En person med karaktärstal åtta bringar rörlighet och spänning till ett förhållande. Ibland kan dessa personer tycka att ett stabilt umgänge är för tråkigt.
Sambon: Karaktärstal Fyra:
En person med karaktärstal fyra söker ofta en dominerande och aktiv partner. Tyvärr brukar fyror vara dåliga på att hitta en partner som passar bra.

Tillsammans: Fyran och åttan i ett förhållande är en bra kombination. Som i de flesta förhållanden är det bra om det både finns stabiliserande och varierande krafter. I den här föreningen är det fyran som står för det stabila och åttan för det varierande och det gör förhållandet både intressant och varaktigt. Det som man litet kan höja ett varningens finger för, är fyrans flirtiga stil som kan göra åttan svartsjuk. Detta är dock endast ett litet minus då svartsjukan i stort sett alltid är grundlös, och att den ofta går över med tiden.

Samstämmighet: 70%

Hmm kan nog stämma till viss del.

2006-11-15 @ 23:21:39
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Sofia

Roligt test! Ha det bra!

2006-11-16 @ 08:11:02
URL: http://liteommig.blogg.se/
Postat av: PiaLiaLottapotta

haha! Måste ju in o kika där!

2006-11-16 @ 08:47:20
URL: http://pialialottapotta.blogg.se
Postat av: Sabina

Hm nu har jag gjort det där, å det stämmde skrämmande mycket..................

Hm!!

2006-11-16 @ 20:43:21
URL: http://grewe.blogspot.com
Postat av: Synthloppan

Hua

Jag 3 och gubben 8

Det här är dessvärre inte någon bra kombination. För att förhållandet skall fungera krävs mycket arbete av båda. Åttan behöver lugna ner sig litet och tänka mera långsiktigt. Alla förhållanden är ju faktiskt inte bara korta romantiska äventyr. Trean å andra sidan bör försöka slappna av, roa sig litet mer och visa sig från sin romantiska sida. Det är givetvis bra om parterna delar ett intresse och ännu bättre - arbetar på samma ställe. För det mesta är det strid om vem som skall ta den ledande rollen i förhållandet. Detta kan leda till en hel del gräl.

Samstämmighet: 15%

Tycker inte detta stämmer riktigt...

2006-11-16 @ 20:56:04
URL: http://synthloppan.blogg.se
Postat av: Lola

Väldigt skojigt, vi fick precis samma nummer som er. Jag och min sambo alltså.. En del stämde väldigt bra in på oss oxå. Specellt det med tal 9 att de söker sig till äldre partners..

2008-08-06 @ 20:05:29
URL: http://carolaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback