Så som det blev...

Tio minuter innan SmåMyrorna skulle vara tillbaka i skolan, så blir det så där tyst ni vet.
Jag hittar LillMyra med den röda tuben med ansiktsfärg.
Och maaassor med ansiktsfärg. Fast inte i ansiktet.
Jag lovar, hon är bättre än vad jag är, på att färga håret.
Och golvet.
Och väggen.
Och trappan.
För att inte tala om handduken, som hon försökt torka bort allt med.
Men som vanligt, så var det inte hon...

Sen har någon lekt med låset på ena väskan. Kombinationen är ändrad, och iiiingen vet något om detta.
Mamman vet dock att det INTE går att öppna låset. Och därav inte heller väskan...

Myrföräldrarna hade också att göra i 20 minuter att flytta på den stora, fina kaninburen, som vi har i hörnet bakom trappan. För under trappan, har vi stuvat in vinterskorna, och jag tänkte att det kanske kunde vara bra att ha med iaf ett par fodrade skor var.
Hittade dock inga som passade. Antingen var det färgen som var fel, eller formen (?) eller storleken.
Passade på att dammsuga och torka golvet där buren brukar stå. MyrFar protesterade och tyckte det var 'dålig planering'. Men va f-n. När tror han att vi kommer flytta på buren nästa gång? Tidigast till våren, ju.
Det tog sen bara tio minuter att stuva tillbaka kanin, bur och diverse pinaler, så MyrFar var inte alltför upprörd.

Så har jag inte färgat håret än heller.
Men när MyrFar hörde talas om hårfärgning, så brast det.
Han muttrade nåt om 'va faan', 'inte nu', 'upp klockan fem', och 'finns väl i Sverige också', innan han knatade uppför trappan.
Och gick och LADE sig!

Kvar stod jag som en fågelholk.
Vaddå inte nu!?
Ska jag se ut sån här i huv'et när jag ska ut och flyga?
Hallå, eller!

Men jo, det ska jag visst...

Sagt och Tyckt
Postat av: Nika

I'm rolling on the floor laughing my ass off...big time...
Myra du är för härlig..."Ska jag se ut sån här i huv'et när jag ska ut och flyga?"
det låter precis som hemma hos oss.....gosh...men det blev rent bakom kaninburen iaf...Vad är det med karlar att de går och lägger sig när det är som stressigast??
ha en underbar flight...but i'm wondering....kommer nog att se ut som våra flighter att man stressar iväg mitt i natten hemmifrån glömmer hälften och står genomsvettig i incheckningskön och ber till gud att man fått sminket medsig. Min man brukar alltid dra frasen...men det finns väl i sverige....ska han säga som har sin packning i en liten epa kasse. Vi brukar dessutom alltid bli lite ovänner när vi reser så det är tur att han är i italien nu och möter upp först i sverige. fyran sa igår att det var skönt att flyga utan pappa för han brukade alltid göra så att jag blev sur.....hm...
kram vännen

Postat av: Kim M

Hahaa. DRAMA! Trevlig resa.

2006-12-15 @ 08:56:12
URL: http://kiremik.blogspot.com
Postat av: Equilibrium

Jag funderar också på det där varför karlar ALLTID liksom bara går när det är som mest att göra! Men jag måste säga att det är lite av ett under att DU kommer iväg någonstans *asg*..Jag skrattar åt alla dina moxejox du har för dig innan resan. Speciellt planeringen *s*...Men du, huvudsaken är ATT man kommer iväg och att man gör det i tid..och det gör du ju :)
kramis massa massa!!

2006-12-15 @ 10:20:03
Postat av: Sabina

Åhhh va jobbigt med rödfärgen, shit oxå..

Lycka till på flygresan....

2006-12-15 @ 11:13:14
URL: http://grewe.blogspot.com
Postat av: filosofen

*asg* : ) hehehehehehehe!! Jaja, men nni kommer komma iväg i alla fall, de tär huvudsaken. fast det där med att männen går och lägger sig -jag förstår inte VARFÖR de gör det!Är det en sådan där avstängningsmekanism/skyddsmekanism av något slag? Eller förstår de helt enkelt inte situationens läge? Stackars dig och ditt hår, jag är precis likadan när jag ska ut och resa. Snart ses vi :) kram på dig!

Postat av: Bloggerlina

Hahahahahahahahahahahahahahahaha!!! Aj aj aj min mage, jag kan bara inte sluta garva!!! Du är ju bara bäst helt enkelt!! Och det där med trosskydden - mina barn gjorde en liten stig av både bindor och trosskydd (av nån anledning verkar det trevligare att få trosskydden uppsatta på väggen än liggande som en stig man kan trampa på). Och så städa rummet - hahahahahahaha!! Det är väl inget kul att städa rum!! Och klart att MyrMamma inte märker något!! *blink blink* Fixar det inte sig med hårfärgningen, Myra, no problemo - ta makens rakmaskin och gör en G.I. Jane! Då kan du flyga "safe N sound"!! Bamsekramar från en hysteriskt skrattande, heshostande kraxande sjuklig kråka boende i Svedala *jag kommer att få bra magmuskler efter det här!*

2006-12-15 @ 13:28:02
URL: http://spaceofluna.blogspot.com/
Postat av: Malde

Jag skrattar så jag nästan trillar ur fåtöljen :) Tänk vad kul det blir när man ser det roliga i vardagens små händelser! Du beskriver allt så underbart! Och MyrFar, han reagerar som alla andra karlar :) Kram!

2006-12-15 @ 20:16:14
URL: http://maldes.blogg.se
Postat av: Fröken K

har du kommit fram ännu? har det gått bra?..kramas från min nya blogg :)

2006-12-15 @ 23:30:56
URL: http://frokenk.blogspot.com
Postat av: Nika

helloooooooo........are you there yet?

2006-12-16 @ 04:12:02
URL: http://blogg.expressen.se/undersolenicinci

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback