Myra i köket

Här yr det mjöl och smältes smör och jäses degar och jag vet inte vad. Jag har placerat mig i köket och bakar både kanelbullar (måste ju testa Maldes recept), schackrutor och syltkakor.
Egentligen skulle jag fixa lite bildbevis, för det här händer inte alltför ofta, men jag har inte lust att mjöla ner min kamera.
Det räcker liksom med laptopen, som jag ställt på köksbänken varifrån den skrålar bl a KT Tunstall och talas om hur jag ska få ihop bullarna. Tänk om jag får kanel mellan tangenterna...

Sagt och Tyckt
Postat av: BagLady

Heja heja! ge Myrpappa en matsked kanel, förresten det räcker med en tesked, och han ska svälja den....risken är förstås att han inte vill äta några bullar sen, men å andra sidan får behöver du bara dela dom med småmyrorna.......hallongrottor är också mumsigt
kanelkram på er

2007-10-10 @ 20:50:30
Postat av: Myra

BagLady: Jag skulle vetat innan. Jag gav honom ingen kanel, utan blev i stället av med bullar i rasande fart. Tur kanske, att jag gjorde så många. :)

Postat av: Malde

Receptet jag gav ut är ju på dubbel sats... Mindre än så är ingen idé att baka i detta hus! När vi bakar pepparkakor använder jag dubbel sats där med, och då räcker det nästan till julafton... Det ger ca 1000 pepparkakor, om man inte gör STORA pepparkakor och/eller pepparkakshus. Om jag bakar matbröd, bakar jag 4 stora limpor och 4 bondbröd. Har jag tur räcker det en hel vecka ;-D

2007-10-12 @ 00:14:30
URL: http://maldes.blogg.se
Postat av: Myra

Malde: Och det säger du NU!!?? :P

2007-10-12 @ 09:31:15
URL: http://myrasmysterier.blogg.se
Postat av: Malde

*fnittrar hysteriskt* Jag trodde att du VISSTE att det är dubbel sats om det är en liter mjölk ;-) Maken min skrattar också gott.

2007-10-12 @ 21:34:01
URL: http://maldes.blogg.se

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback