Myra protesterar

Nu säger jag upp mig!
Har målat, målat och målat. Rivit o grejat. Fixat o donat.
Har inte lust mer.
Så jag tar paus...

Fru Silversvart har varit med på första skrittrundan, sen hon skar upp benet. Jag red Herr Fux och hon fick gå som handhäst. Var ute i 25 minuter, och det gick jättebra. Svullnaden har nästan gått ner helt och hållet och hon går nu felfritt på benet.
Vågar dock inte andas ut helt än, då läkningen drar ut på tiden. Det är så satans varmt ju. Men igår kväll såg det riktigt bra (allt är ju relativt...) ut, och jag hoppas det ser ännu bättre ut i kväll, när bandaget ska bytas.

Vi har varit i Cardiff på Ikea idag. Köpte golv till vardagsrummet, matsalen och hallen nere. Sen röjde jag loss i 'The Swedish Food Corner'. Köttbullar, pyttipanna, knäcke, Kopparbergs cider, godissnören, Dajm, lingon osv osv. Personalen skrattar alltid, och frågar om vi möjligen är svenskar...
Idag gick det bara på £60. *Myra visslar och tittar på fåglarna*

Nej, nu får jag nog anställa mig igen.
Risken är annars att MyrPappa blir mindre glad.
Han är i huset... ;)

Sagt och Tyckt
Postat av: Glittgigaste busfröet i Stockholm

Hejja MyraC och alla goa myror - inkl MyrMormor! Kära söta rara Myra vad du och ni sliter! Här kämpas det verkligen ordentligt. Jag gissar att huset är större och att det ligger bra till...... Att du "byggde" om ett hus hade i alla fall jag inte som ett alternativ på min gissningsmeny...... Kram från GlitterA!

Postat av: Klarakajsa

Vilket enormt jobb!
Vilken utmaning och vad häftigt det blir!
Ska ni bo för "evigt" i Wales nu?
Skönt hästen är på G igen!
kram klarakjsa

2006-07-10 @ 00:00:18
Postat av: nika

vad skönt att läsa att du fick en liten vilopaus iaf.kramar till renoveraren Myra...Nika

2006-07-10 @ 06:21:33
Postat av: Ullio

Vad skönt att hon börjar bli fin i benet. Sommaren har ju för vana att fördröja alla såna saker ja med flugor och värme!

Jo, han mår relativt bra. Var där både i fredags, i lördags och igår och det är helt otrooligt vad man ser skillnad från dag till dag!

I fredags var han helt lila runt båda ögonen och underläppen var stor som ett hus! (ser OTROLIGT ont ut!)
I lördags har han lila på ögoonlocken, men under ögonen började det bli gul-grönt.
I söndags (igår då!) så var läppen nästan normalstor! Helt otroligt.
Han har fått sluta med morfindroppet också någon gång igår så när vi hälsade på honom efter det var han dessutom betydligt piggare! Helt otroligt faktiskt! Den lokala tidningen ville t.o.m göra ett reportage om händelsen som en solskenshistoria för att det gick så bra!

Idag ska han få specialgips med glasfiber eller vad de pratade om, som var tåligare. Och imorrn får han komma hem! Tänk om en annan repade sig lika snabbt!¨


(Han önskade sig en pump-vattenpistol så det fick han, sprutade ner kusinerna med vatten på sjukhusbalkongen! Syskonen tog inte illa upp.)


//Ulrika, snacksalig. =)

2006-07-10 @ 08:10:49
URL: http://ullio.blogspot.com
Postat av: Anette

Cool! Så ni har köpt ett hus då antar jag? Lycka till! Finger crossed...så flyttar vi om 3 veckor. Äntligen - Sweden here we come! :)

2006-07-10 @ 08:50:37
Postat av: Jools

WoW!
Du är så duktig!
Förstår att du är helt slut.
En tröst just nu är att slutresultatet blir bra. :)
Jag längtar tills vi får nycklarna till sommarhuset. Är laddad som bara den. Just nu i alla fall. Jag kommer säkerligen att gnälla och ha mig under arbetetsgång. Men det har man all rätt att göra *s*
Ha en underbar dag goa Myra och kom ihåg att ta fikapauser.
Kramisar

2006-07-10 @ 12:20:58
URL: http://joolsnyaplejs.blogg.se/
Postat av: ullio

Hah, vad förvirrad man blir av att läsa den här och på något sätt ändå förknippa namnet med dig. (även fast ni inte ens skriver likadant) =)

http://blogg.aftonbladet.se/3209

//Ulrika

2006-07-10 @ 13:02:12
URL: http://ullio.blogspot.com
Postat av: Myspejs

Du är härlig Myra! Hade kunnat kommentera vilket som av allt du skriver men har just själv registrerat mig och måste bara sprida lite av min beundran för dig. :)

2006-07-10 @ 14:32:26
URL: http://myspejs.blogspot.com
Postat av: Lisa

Vafasen!! Hade dom inget laktrits på Ikea??? Då får du ta och klaga i så fall!! Vilken sorts lakrits gillar du förresten? Kramisar Lisa

2006-07-10 @ 22:41:29
URL: http://spaceofluna.blogspot.com/
Postat av: Myra

SV: GLITTRET: Huset är faktiskt MINDRE. Hela tre rum förlorar vi. Men vi kommer att betala mindre än halva hyran, motsvarande vad vi gör idag. Och vi har fria händer att göra vad vi vill i huset. Här får vi inte göra någonting...
Och vi har några fria hyresmånader, mot att vi renoverar. Helt ok. :)
KLARAKAJSA: Jag kommer nog aldrig bo någonstans förevigt. Alldeles för rastlös och äventyrslysten för det... :)Fru Silversvart har tom galopperat, stegrat sig och busat med Herr Fux idag. Hon kommer igen, serru!
NIKA: En och annan smygpaus, tar jag mig allt tid till. Hehe Men schyyyy, säg inget... ;)
ULLIO: Sakta men säkert repar hon sig. Läker dock vääldigt långsamt, och ser inte så fint ut som jag hoppats på... Men, men, hon är tuff. Har klarat värre saker än det här. Tur att grabben friskar på sig fortare! Han måste haft änglavakt.
ANETTE: Nej, det blev inget köp nu heller... :) 'Hittade' ett hus bara 200m bort, som var under halva hyran mot det vi har nu. Just nu går alla pengarna åt till renoveringen, men sen ska här levas loppan. *s* Och du: MEGAGRATTIS! Maila detaljer, jag är nyfiken så jag dör! :)
JOOLS: Säg inte att jag är duktig innan du sett resultatet. Jag kanske bara är dum... *s* Och man har absolut rätt att gnälla under tiden, och ta fikapauser. Eller i mitt fall datapauser...
ULLIO (igen *s*): Hehe... var bara inne en snabbis. Ska ta och läsa mer sen, vid tillfälle.
MYSPEJS: Tack! *Kinderna antar en rödare ton, och jag känner mig riktigt smickrad* Vad gullig du är. ( Jag var inne hos dig, men kunde ju inte kommentera... :( )

2006-07-10 @ 23:02:15
URL: http://myrasmysterier.blogg.se
Postat av: Myra

SV: LISA: Lite lakrits har de, men inget av mina favoriter. Så klart...
Vilka jag gillar. Hmm... De där dödskallarna, halva lakrits, halva jordgubb. Jag går genom eld för dem. Även sheriff-stjärnorna går hem, halva lakrits och halva... eh... halva... GULA!
Sen gillar jag lakrisal, Turkisk Peppar, salta pingviner ('flygplats-godis'), harpluttar, snören osv.
Däremot gillar jag INTE lakrtsbåtar och liknande, och det är sånt som Ikea har...

Mamma (MyrMormor) hade med sig ett kilo skallar när hon var här. Hon har redan skickat ett kilo till, och de är också slut.... ;)

2006-07-10 @ 23:09:03
URL: http://myrasmysterier.blogg.se
Postat av: Nathalie

Åh, du har flyttat bloggen! :) Så kul.
Jo, att rida barbacka är härligt... speciellt på Gina (nordsvensken) för hon är så himla bekväm. Och det finns ju liksom "lite" häst under en också, så man behöver inte vara rädd för att halka av, vilket jag annars brukar vara. Min *harkel* balans är inte den bästa..
Så ni ska flytta? Till eget hus? Vad skoj :D
Ha det bäst!
Krams

2006-07-11 @ 15:00:17
URL: http://lockigare.com
Postat av: batbut

Jag är väl en konstig sort, men jag blir avis! Ett helt hus att riva och slita i, renovera och måla. Jag vill också! Har visserligen sommarhuset i Trollskogen, men här vakar trollfar ordentligt....*s*. Om vi skickar myror och troll på internat så kommer jag över så fixar vi till det på nolltid. What you say?

2006-07-13 @ 10:06:38
URL: http://batbutathome.blogspot.com
Postat av: Myra

SV NATHALIE: Flyttar var det. Både blogg o hus. :) Vet du. Du kan få låna min tjocka Islänning. Hon har inte ens nån manke... *s*
BATTIS: Det är kul! Bara det att vi har tidspress, och det tar tyvärr bort mycket av glädjen. Och du vet ju att du är mer än välkommen! :)

2006-07-14 @ 09:54:27
URL: http://myrasmysterier.blogg.se

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback