Mycket blir mer

O jag som önskar att det blev mindre...

Börjar bli riiiktigt trött nu. Lämnar SmåMyrorna i skolan vid fem i nio, sen håller jag igång till framåt elva om kvällarna. Lite paus på em, beroende på hur samarbetsvilliga SmåMyrorna är. Det är inte den bästa lösningen att ha dem med. Men eftersom StorMyra, som trillade i en tunna attitydsproblem när hon var liten, inte kan hjälpa till för fem öre, så får vi försöka lösa det på bästa sätt utan hennes hjälp.

Ganska skönt när maken kommer från jobbet och tar över. Då kan jag gå hem och umgås med Myrorna ett tag. När de två minsta sover, så kör jag på igen.

Igår tog jag en längre paus, och gav mig ut ett par timmar med Herr Fux. Så, nej, det har inte med hästar att göra. Ganska konstigt, när det gäller mig, så jag förstår att ni har gissat på det. :)


Gissa mer, gissa mer!

Ikväll borde jag hinna sätta ut bilderna.


Sagt och Tyckt
Postat av: Jools

Myragumman om jag kunde så skulle jag gladeligen sträcka ut en hjälpande hand åt dig. Hmmm om projektet inte har nåt med hästar å göra så får jag nog tänka ett tag till...VAD pysslar Myra med? Alltså nu tänker jag så det knakar. Är jättenyfiken nu! BTW har skaffat mig en ny blogg (http://joolsnyaplejs.blogg.se/)*s* Det är du och Lisa som har smittat mig *fniss* Ska se om jag trivs och gör jag det så blir det kanske som så att jag lämnar Expressenbloggen. Men jag överger inte mina rara vänner. Hoppas denna dag blir lugnare för dig och jag väntar med spänning på bilderna. Massor med kramar

Postat av: Synthloppan

Hallå, var är bilderna??? =)
Väntar och väntar.... Måste ju isäng snart eftersom vi ska iväg i morgon.
Kram

2006-07-06 @ 22:12:58
URL: http://synthloppan.blogg.se
Postat av: Glittgigaste busfröet i Stockholm

Yes yes yes..... bilder..... jag väntar ivrigt!

2006-07-06 @ 22:13:43
URL: http://glitter-sthlm.spaces.msn.com/
Postat av: Ingela

Hej!! Förstår att du har mycket nu, hoppas att du har ro att ta det lugnt. Här är det så varmt så man nästan smälter bort...=)Ha det gott i Myrstacken! KRAM/Ingela

2006-07-06 @ 22:50:50
URL: http://blogg.expressen.se/ingela/
Postat av: Asfaltmamman

Nu är jag ordentligt nyfniiiiken! Vad är det du sysslar med? Berättaaaa, snäääällaaaa! *pretty please with a cherry on top*

Väntar ivrigt på bilderna!

Kraaaaaaaaaam!

2006-07-07 @ 02:26:21

Kommentera inlägget här:


Du som inte tänker skriva något som har med mig, min blogg eller detta inlägg att göra kan tänka om en gång. Eller kanske två.
Kommentarer enbart för att få läsare till sin egna blogg går inte hem alls, vare sig det gäller omröstningar, tävlingar, ointressanta tips eller annat tråk.
Bespara mig detta, är du snäll. Jag blir bara obstinat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback